27 / 04 / 2024

hava seferleri iptal edildi

hava seferleri iptal edildi

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul'da deniz ve hava ulaşımında birçok sefer iptal edildi. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi.

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

THY 49 seferini iptal etti! Peki ama neden? İşte THY'nin iptal olan seferleri ve iptal nedeni

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da yapılması planlanan grev sebebiyle pazar ve pazartesi günü ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

THY seferlerini iptal etti… İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle toplam 80 sefer iptal edildi…

İstanbul için yapılan hava muhalefeti uyarıları üzerine Türk Hava Yolları, uçuşlarından bazılarını iptal etti. İşte detaylar…

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Yeşilköy'e yapılacak bungalov evlerin ihalesi iptal!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Florya Eğitim Tesisleri’nde Sibirya, Finlandiya, Ukrayna veya İsveç’ten ithal edilecek çam ağaçları ile yapmayı planladığı bungalovlar için açtığı ihaleyi iptal etti.

Çukurova Havalimanı ihalesi iptal edildi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi için düzenleyeceği ihaleyi iptal etti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

Akkuyu Nükleer Santral projesi iptal edilir mi?

Suriye sınırında, Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesiyle iki konu hararetle kamuoyunda tartışıldı. Ruslar doğalgazımızı keser mi? Akkuyu Nükleer Santral Projesi iptal edilir mi?

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

Meksika'daki Popocatepetl yanardağı faaliyete geçti!

Meksika'daki Popocatepetl yanardağının volkanik kül püskürtmeye başlaması nedeniyle bölgede bazı uçak seferleri iptal edildi. Meksika Afet Önleme Merkezi, yanardağda gece sık sık patlamalar yaşandığını duyurdu.

hava seferleri iptal edildi Haberi

hava seferleri iptal edildi


Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri karşılıklı olarak geçici süreyle iptal edilirken hızlı feribot ve deniz otobüsü seferlerinin bazıları ise yapılamayacak.


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Sirkeci-Harem ve Eskihisar-Topçular araba vapuru seferleri ile tüm iç hat deniz otobüsü seferleri, geçici bir süre karşılıklı olarak iptal edildi. 


Ayrıca, saat 10.45 Pendik-Yalova, 10.45 Yalova-Pendik, 11.30 Yenikapı-Yalova, 12.00 Pendik-Yalova, 12.00 Yalova-Pendik ferry cat tipi hızlı feribot seferleri, 11.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 11.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 12.30 Yalova-Kartal deniz otobüsü seferleri, 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferleri yapılamayacak.


Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, şiddetli lodos nedeniyle Adalar-Kabataş, Adalar-Bostancı, Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ile Anadolu Kavağı-Sarıyer (ring) yönündeki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi. 


Maltepe'de 3 katlı bir...