06 / 05 / 2024

hava sisli mi

hava sisli mi

Bolu Dağı'nda yoğun sis meydana geldi. Trafik ekipleri, görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi nedeniyle sürücüleri yakın takip, hatalı sollama, aşırı hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Kars'ta hava ulaşımına sis engeli!

AA muhabirinin Kars Havalimanı yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Türk Hava Yolları'nın ( THY ) İstanbul-Iğdır seferini yapan uçak, Iğdır Havalimanı'ndaki sis nedeniyle Kars Havalimanı'na indi...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın için yayınladığı hava durumu raporu merakla araştırılıyor. İşte yeni haftanın hava durumuna dair detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak?

Yarın hava güneşli mi yoksa yağmurlu mu olacak? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar bu sorunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyicisi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi, gelişmiş 500 Wattlık motor gücü ile çalışarak bulunduğu ortamdaki mikropları temizler.Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Fed'in eli rahatladı mı? Faiz kararında artırım pas geçilir mi?

Fed faiz kararını 1 Şubat'ta açıklayacak. Piyasalarda olumlu bir hava estiriliyor. Peki piyasalar haklı çıkacak mı? Fed'den beklenen yumuşama adımı gelecek mi?

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle valilik okullarla ilgili flaş bir karara imza attı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle merak edilen, ‘’İstanbul’da okullar tatil mi?’’ sorusuyla ilgili net kararı verdi.

Kaloriferini yakmayan komşuya dava açılabilir mi?

Hava sıcaklıklarında yaşanan düşüşlerle kaloriferler yanmaya başlarken komşusu kombi yakmayanların hakları da merak ediliyor. Peki Kaloriferini yakmayan komşuya dava açılabilir mi?

Gazze'de hava saldırıları sonucu 200'den fazla konut yıkıldı!

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail'in Gazze saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada İsrail'in Gazze'deki hava saldırıları sonucu 200'den fazla konutun yıkıldığı bildirildi.

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane hava trafiğini etkileyecek mi?

Emekli Hava Pilot Tümgeneral İrfan Sarp, "İstanbul Atatürk Havalimanı yok edilmemelidir" dedi. Sarp, Atatürk Havalimanı pistleri üzerine hastane yaptırılmasını yanlış bulduğunu belirtti...

hava sisli mi Haberi

hava sisli mi

D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.


Sabah saatlerinde sağanakla etkisini artıran sis, Bakacak ve Karanlıkdere mevkisinde ulaşımda zaman zaman aksamaya neden oluyor.


Trafik ekipleri, görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi nedeniyle sürücüleri yakın takip, hatalı sollama, aşırı hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda...