14 / 05 / 2024

hava taksi ulaşım

hava taksi ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli-İstanbul arasında hava taksi taşımacılığının yapılabilmesi için ilgili firmayla görüşmelerin devam ettiğini ifade etti ve hava taksiyle incelemelerde bulundu

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

Hava ulaşımında 38 projeye 454,7 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl hava yolu ulaştırması için 454 milyon 709 bin lira harcanacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

Marmara Adası'na ulaşım 12 dakika olacak!

Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikaya inecek.

Marmara Adası'na ulaşım 3 saatten 12 dakikaya inecek!

Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikada yapılacak.

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli!

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul'da deniz ve hava ulaşımında birçok sefer iptal edildi. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi.

Şehiriçi ulaşımda hava taksi dönemi başlıyor!

İlk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri, 2015 yılında 3 yeni noktada daha açılacak. Yeni pistlerin de açılması ile İSPARK öncülüğünde hava taksi ve şehiriçi uçuşlar planlanıyor.

Toz bulutu hava ulaşımını engelledi!

Hava ulaşımına toz bulutu engeli. İstanbul-Mardin seferini yapan Anadolu Jet uçağı, bölgede etkili olan toz bulutunu nedeniyle Şanlıurfa'ya indi.Yolcuların, kara yoluyla Mardin'e gideceği öğrenildi

Hava ulaşımına toz bulutu engeli!

Hava ulaşımına toz bulutu engeli. İstanbul-Mardin seferini yapan Anadolu Jet uçağı, bölgede etkili olan toz bulutunu nedeniyle Şanlıurfa'ya indi.Yolcuların, kara yoluyla Mardin'e gideceği öğrenildi.

Ulaşım ana planı nedir?

Şehir ve yakın çevresinin ulaşım sistemini, ulaşım ağını, standart ve kapasiteleri ile ulaşımın türlere dağılımını, kara, deniz ve hava ulaşımı ve bu ulaşım türlerinin birbirleriyle entegrasyonu gösteren ulaşım ana planı nedir?

hava taksi ulaşım Haberi

hava taksi ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hava taksi olarak adlandırılan Seabird Airlines’ın denize inip kalkabilen uçağıyla incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli-İstanbul arasında hava taksi taşımacılığının yapılabilmesi için ilgili firmayla görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.


SEABİRD İLE UÇTULAR


Başkan Karaosmanoğlu, Bursa-İstanbul arasında hava taşımacılığı yapan Seabird Airlines firmasına ait denize inip kalkabilen uçakla Kocaeli üzerinde incelemelerde bulundu. Seabird Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Arusan’dan uçak ve uçuşla ilgili bilgiler alan Başkan Karaosmanoğlu’na Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Ömer Polat eşlik etti.


BİR SAAT HAVADA KALDI


Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, yaklaşık bir saat boyunca İzmit Körfezi, Sapanca Gölü, Kandıra ve Karadeniz sahilleri üzerinde uçtu. Keyifli uçuşun ardından değerlendirmede bulunan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çok güzel uçaklar. Kısa mesafede kalkış ve iniş yapabiliyor,...