02 / 05 / 2024

Havaalanı Mahallesi Emlak Konut teslimleri

Havaalanı Mahallesi Emlak Konut teslimleri

Toplam 2 bin 358 adet konut ve 42 işyerinin satışa çıkarıldığı projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Havaalanı Mahallesi Emlak Konut satılık daireler kuraları 30 Mart 2016'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesine 15 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de yapıldı. Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi için 15 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi arsa ihalesi 29 Haziran'da! Yatırımcılar dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 29 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Konya Bosna Hersek Mahallesi emlak sektörünün gözdesi oldu!

Öğrencilerin yerleşkesi haline gelen Konya'nın Bosna Hersek Mahallesi yatırımcılarına kazandırıyor. Bölgede kira getirileri en üst seviyede seyrediyor.

Danıştay, Saraçoğlu Mahallesi’nin Emlak Konut'a devrini durdurdu!

Danıştay 10. Dairesi, Kızılay Saraçoğlu Mahallesi'nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'ye devrini düzenleyen 17 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararının yürütmesi durduruldu. 

Havaalanı Mahallesi Emlak Konut teslimleri Haberi

Havaalanı Mahallesi Emlak Konut teslimleri

Toplam 57 bin metrekare arsa üzerine yayılan Havaalanı Mahallesi Emlak Konut satılık toplam 2 bin 358 adet daire ve 42 ticari ünite satışa çıkarılacak. 


Esenler Emlak Konutları yapımcı firması

Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imzasına sahip.


Havaalanı Esenler Emlak Konut ödemeleri 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen projede 31 Aralık'a kadar daire bedeli sağlandığında yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Havaalanı Mahallesi Emlak Konut satılık!

Projedeki satılık ticari ünite ve daireler için kuralar 30 Mart 2016 Perşembe günü yapılması planlanıyor.


Emlak Esenler Havaalanı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 57 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen projede dairelerin teslimleri 31 Mayıs 2016 yılıında yapılması...