19 / 05 / 2024

havaalanlarındaki X Ray kontrol noktaları kaldırılıyor mu

havaalanlarındaki X Ray kontrol noktaları kaldırılıyor mu

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü x-ray cihazlarının kaldırılması ile ilgili açıklama yaptı.Açıklamada, havalimanları giriş kontrol noktalarının kaldırılması için yapılan denetlemelerde, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda son aşamaya gelindiği duyuruldu.

Konut fiyatları değerinin üç katına çıktı! Ev ve arsa fiyatlarındaki balon çileden çıkardı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artış ülke genelinde büyük sorun haline geldi. Konut fiyatlarının olması gerekenin 3 katından fazlaya satıldığını söyleyen  Makine mühendisi Yavuz isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Dikkat kira sözleşmesine bu maddeleri ekleyin! Dava açmadan önce de kira kontratında bunlara bakın!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 sınırlaması nedeniyle ev sahibi ve kiracılar arasındaki dava sayısı artıyor, mahkemeler uzadıkça uzuyor. Gayrimenkul Hukuku uzmanı Avukat M. Güray Küçük X sosyal medya hesabından dava açmadan önce kira sözleşmelerinde bakılması gereken detayları paylaştı.

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Çinli teknoloji şirketi Vivo, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yerini üst sıralara taşımak için Vivo X Fold Plus modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

Yuki elektrikli 3 tekerlekli PONY X motosikletin fiyatı ne kadar? İşte 25 Haziran 2022 fiyat listesi!

Havaların ısınması ve benzin fiyatlarındaki artışla birlikte elektrikli motosiklet araçlarına ilgi artmaya başladı. Vatandaşlar tarafından yoğun talep gören Yuki markası PONY X modelinin fiyat ve ürün bilgini inceledik. İşte detaylar...

Havaalanlarındaki otel ve mağazalara sıkı denetim!

Havaalanlanndaki sıhhi iş yerleri havaalanı işletmecisince, buralar kamu-özel iş birliği projelerinde ise DHMİ tarafından yılda en az 1 kez denetlenerek, toplum ve çevre sağlığı açısından zararlı olanların faaliyeti hemen durdurulacak..

3. havalimanında ilk giriş kontrol noktalarında x-ray olmayacak!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım: "3. havalimanı açıldığı zaman terminalin ilk giriş noktalarında x-ray ve arama kapıları bulunmayacak. Terminalin içinde güvenlik çalışmaları çok çok daha arttırılmış olacak. " dedi.

Atatürk Havalimanı'nda asma tavan çöktü!

Atatürk Havalimanı'nda İç Hatlar Terminali'ndeki 101 numaralı salonun asma tavanındaki metal parçalar koptu. X-ray cihazlarının bulunduğu alanda 3 güvenlik görevlisi ile 1 yolcu hafif yaralandı.

AVM'ler kapıdaki güvenliğin kaldırılmasını istiyor!

AVM'lerdeki güvenlik maliyetlerini 'ortak gider'lerden ödeyen markalar, harekete geçti. Mağazalar, AVM yatırımcılarına "Kapıdaki güvenlik kalksın" yazısı gönderdi. Hüseyin Doğan "X-Ray cihazlarını yöneten görevliler abartılı tepkiler veriyor" dedi.

9 havalimanındaki X-Ray kontrol noktaları kaldırılıyor!

Havalimanları giriş kontrol noktalarının (x-ray’lerin) kaldırılması için yapılan denetlemelerde, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda son aşamaya gelindiği duyuruldu. Pilot uygulama, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda başlatılmıştı

Havaalanlarındaki X-Ray kontrol noktaları kaldırılıyor!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü x-ray cihazlarının kaldırılması ile ilgili açıklama yaptı.Açıklamada, havalimanları giriş kontrol noktalarının kaldırılması için yapılan denetlemelerde, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda son aşamaya gelindiği duyuruldu.

Havalimanlarındaki X-Ray kontrol noktaları kaldırılıyor!

SİVİL Havacılık Genel Müdürlüğü x-ray cihazlarının kaldırılması ile ilgili açıklama yaptı.Açıklamada, havalimanları giriş kontrol noktalarının kaldırılması için yapılan denetlemelerde, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda son aşamaya gelindiği duyuruldu.

havaalanlarındaki X Ray kontrol noktaları kaldırılıyor mu Haberi

havaalanlarındaki X Ray kontrol noktaları kaldırılıyor mu


Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), havalimanlarında terminal girişlerindeki x-ray cihazlarının kaldırılması ile ilgili resmi twitter hesabından açıklama yaptı.


Açıklamada, havalimanları giriş kontrol noktalarının (x-ray’lerin) kaldırılması için yapılan denetlemelerde, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda son aşamaya gelindiği duyuruldu.


9 HAVALİMANINDA DA UYGULAMA BAŞLATILACAK

Pilot uygulama, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda başlatılmıştı.  Uygulamanın herhangi bir güvenlik sıkıntısı oluşturmadığı yönünde rapor hazırlanması halinde ise, 9 havalimanında daha terminal girişindeki güvenlik noktaları kaldırılacak. Uygulamanın başlatılacağı havalimanında bagaj kontrolüne yönelik üç boyutlu Patlayıcı Madde Tespit Sistemi (EDS) bulunması gerekiyor. Bu yüzden, EDS cihazı bulunan Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın ardından, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen, Antalya, Trabzon, Dalaman, Bodrum, Gaziantep, Erzurum ve Zafer Havalimanı’nda da bu uygulamanın devreye gireceği öğrenildi.

"BU UYGULAMA SIKINTI OLUŞTURACAK"

Hayata geçmesi planlanan...