29 / 04 / 2024

havalimanı olan iller

havalimanı olan iller

İstanbul, Ordu, Rize, Yozgat, Hakkari ve Mersin.. Bu illerin ortak noktası yeni havalimanlarına ev sahipliği yapması. Hizmete açılan, inşası süren ya da planlanan havaalanı projeleri bu illerdeki gayrimenkul fiyatlarını da adeta uçuruyor.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ev fiyatları yüzde 110, kira fiyatları yüzde 138 arttı! Evlerin ortalama metrekare fiyatı 19 bin 536 TL oldu

Bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye genelinde konut fiyatları yıllık yüzde 110, kiralar ise yüzde 138 artış gösterdi. Yıllık değer artışı en fazla olan iller Kırklareli, Edirne ve Zonguldak olarak sıralandı. Evlerin ortalama metrekare fiyatı ise 19 bin 536 TL oldu.

Türkiye'de deprem riski en az olan iller hangileri?

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremden sonra vatandaşlar en az deprem riskli illeri sorguluyor. Peki, en az deprem riski olan iller hangileri? İşte detaylar...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yolcu trafiği açıklandı! 4 ayda 256 bin 371 yolcu ağırlandı!

Türkiye'nin deniz dolgu üzerine inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nı 2023 yılının ilk çeyreğinde 256 bin 371 yolcu kullandı.

Az önce deprem nerede oldu? En son ne zaman deprem oldu? İşte tek tek deprem olan iller! Kandilli açıkladı...

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 13 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

6 şehirde eğitime kar nedeni ile bir gün ara verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde soğuk hava etkili oluyor ve hava sıcaklıkları aniden düşüyor. Birçok ilde kar yağışı görülüyor ve kar yağışının etkisiyle eğitim ve öğretime 30 Mart'ta bir gün ara verildiği açıklandı. İşte tatil olan iller...

Deprem uzmanı 'Endişe ediyoruz' diyerek il il açıkladı! Deprem riski olan iller hangileri? Hemen bakın!

Prof. Dr. Naci Görür yaptığı son açıklamada ‘endişe ediyoruz’ diyerek risk altında olan şehirleri bir bir açıkladı. İşte peş peşe açıklanan o iller...

İstanbul, Antalya ve Aydın'da ev fiyatlarını tutabilene aşk olsun! İşte en ucuz daire fiyatları

Artan enflasyonla kira fiyatları tutulamıyor. En yüksek kira fiyatlarına sahip olan iller belli oldu. İşte detaylar…

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Dikkat sokağa çıkma yasağı var! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?

Koronavirüs vaka artışını kontrol altına alabilmek için alınan önlemler arasında sokağa çıkma yasağı da yer alıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatler dışında sokağa çıkma yasağı getirildi.

65 yaş üstü kısıtlama olan iller!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İl bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza belli saatlerde ulaşımda sınırlı yapılabilecektir." ifadelerini kullanarak yeni tedbir kararını açıklamıştı.

Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması var?

Koronavirüs vaka sayısında artış yaşanan illerin Valileri, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik bazı kısıtlamalar getirildiğini açıklamıştı. Peki, Türkiye genelinde hangi illerde sokağa çıkma yasağı var? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller...

havalimanı olan iller Haberi

havalimanı olan iller

Yeni yapılan ya da yapılması planlanan havalimanlarının çevresindeki gayrimenkul fiyatları, yüzde 200’e varan oranda artıyor. En çok değer kazanan gayrimenkuller ise yakın zamanda açılan Hakkari Selahadddin Eyyübi Havalimanı ve Ordu Giresun Havaalanı çevresinde oldu. Rize-Artvin havaalanı projesi fiyatlara etkisini yeni yeni göstermeye başlarken Yozgat havaalanı için projenin netleşmesi bekleniyor. 2011’de ihaleye çıkan ancak yapımına ara verilen Çukurova Bölgesel Havaalanı’ında ise çalışmaların yakında başlaması bekleniyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı’nda görevli gayrimenkul uzmanları ile Türkiye’de bölgesine değer katan havaalanlarını mercek altına aldık.


İstanbul’da arsa fiyatları şaha kalktı

İSTANBUL’da inşaatı devam eden 3. havaalanı ile birlikte hayata geçirilmesi planlanan Yenişehir projesi, Avrupa yakasında Arnavutköy ilçe sınırları içerisinde yer alıyor. İlçenin Karadeniz kıyısında yer alan ve Yeniköy’den Akpınar’a doğru uzanan taş ocakları bölgesi...