29 / 04 / 2024

havalimanı park olsun

havalimanı park olsun

CHP İBB Meclis Üyesi Mehmet Berke Merter, 3. Havalimanı’nın bitmesi ile birlikte Atatürk Havalimanı’nın şehir parkı yapılmasını teklif etti. Merter, parkın isminin ise Atatürk Şehir Parkı olmasını önerdi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en büyük şehir parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları anlatan bir video yayınladı. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapanacak mı? İşte Bakan Kurum'un açıklamaları...

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Mustafa Keser: Havalimanına girdiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum!

"Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun" diyen ünlü sanatçı Mustafa Keser, "İstanbul Havalimanı'na girdiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum" dedi...

Binali Yıldırım: İstanbul Havalimanı hayırlı, uğurlu olsun!

Resmen hizmete açılan İstanbul Havalimanı açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Binali Yıldırım: Cumhuriyet'in şanına yakışan yeni havalimanı hayırlı olsun!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

havalimanı park olsun Haberi

havalimanı park olsun

İBB Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında gündem dışı söz alan Merter, farklı bir istekte bulundu. 11 bin 700 dönümlük Atatürk Havalimanı arazisinin şehir parkı olmasını teklif eden Mehmet Berke Merter, adının ise Atatürk Şehir Parkı konulmasını önerdi. Konuşmasında dünyanın bir çok metropollerinin şehir parklarından örnekler sunan CHP’li Merter, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın da konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istediğini dile getirdi. 


Dünyanın en büyüğü olsun


İstanbul'un büyük bir şehir parkına sahip olmadığını söyleyen Merter, alanın şehir parkı yapılmasının büyük bir olay olacağını, İstanbul'un beton çölü olmasından kurtulmasına doğru bir adım olabileceğini söyledi. Merter, "Atatürk Havalimanı'nın yerine dünyanın en büyük şehir parklarından birinin yapılmasını destekliyoruz ve isminin de Atatürk Şehir Parkı olmasını arzu ediyoruz” dedi.

40. kardeş geldi


Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş...