07 / 05 / 2024

havalimanı tayakadın

havalimanı tayakadın

Yapılacak olan 3. Havalimanı ile tedirgin olan bölge halkı, ihale yapılmadan arazilerini satmayı düşünmüyor...

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi İSİM LİSTESİ ne zaman açıklanacak?

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekiliş takvimi merakla bekleniyor. İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, 15 ile 21 Mayıs’ta günlük ortalama ile 1401 uçuşla beraber Avrupa'daki en yoğun havalimanı tacını aldı. İşte detaylar!

Kimse bunu beklemiyordu! Bir kez daha Avrupa birincisi oldu!

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı EUROCONTROL'e göre, İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 220 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı olarak ön plana çıktı.

İstanbul Havalimanı rekorunu tazeledi! Avrupa'nın zirvesine çıktı

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın yayımladığı verilere göre, İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı seçildi. İstanbul Havalimanı, 19-26 Eylül’de bin 286 uçuş gerçekleştirdi. İşte detaylar…

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Kiraları iptal edilen DHMİ esnafı karardan memnun!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, DHMİ tarafından işletilen havalimanlarından 2020 yılı için kira alınmayacağını dile getirmişti. Söz konusu karardan havalimanı esnafını memnun etti. 

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metrosu'nun ihalesi TBMM'de!

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metro İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

'Hızray' ile 114 dakikalık mesafe 55 dakikaya düşecek!  

İstanbul’da 12 ilçeyi geçerek havalimanlarını birbirine bağlayacak, Halkalı ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 114 dakikadan 55 dakikaya düşürecek hızlı metro geliyor. ‘Hızray’ saatte 160 kilometreye kadar sürat yapabilecek.

İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini belirterek, bu açılıştan bir yıl sonra 32 kilometrelik İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattını hizmete almayı amaçladıklarını dile getirdi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 38 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini söyledi.

DHMİ'den 'Atatürk Havalimanı salgın hastanesi' açıklaması!

DHMİ Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin, havalimanı operasyonlarını olumsuz etkilemediğini açıkladı. DHMİ'den yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nındaki pistlerin, İstanbul Havalimanı iniş kalkış operasyonlarını olumsuz etkilediği için devre dışı bırakıldığı belirtildi...

havalimanı tayakadın Haberi

havalimanı tayakadın

İstanbul'da tarım, hayvancılık ve madencilikle geçinen Yeniköy ve Akpınar sakinleri, yapılacak olan 3. Havalimanı ile tedirgin oldular. Bölgede yaşayan halk evinden ve işinden uzaklaşmanın tedirginliğini yaşıyor. Arazi sahipleri, metrekaresi 300 TL olsa bile ihale gerçekleşmeden satış yapmayı düşünmüyor. 


Yeniköy, 450 hanelik, 1.750 kişinin yaşadığı bir köy. Burada metrekare fiyatı 250 TL.


Tayakadın 1.200 hanelik bir köy. 25 bin dönüm arazi üzerine kurulanan köyde metrekare fiyatı 150 TL.


Akpınar 250 hanelik, 1.500 kişinin yaşadığı bir köy. Burada metrekare fiyatı 300...