14 / 05 / 2024

havaş air france

havaş air france

Havaş açıklamasına göre, Türkiye'nin yer hizmetleri şirketi Havaş, Fransa'nın ulusal havayolu şirketi Air France ve Hollanda Kraliyet Havayolları KLM ile yer hizmetleri için el sıkıştı...

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyicisi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi, gelişmiş 500 Wattlık motor gücü ile çalışarak bulunduğu ortamdaki mikropları temizler.Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz,sıcak hava üfleme tekniği ile pişirme işlemi gerçekleştiriyor.Geniş pişirme haznesine sahip ürün 1850 Watt güç ile çalışıyor.Peki 6 farklı pişirme özelliğine sahip ürünün diğer özellikleri neler? 

Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritözü 3.499 TL! En uygun fiyata nerde satılıyor? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlığını önemseyenler için az miktar yağ ile çeşitli yiyecekleri hazırlamak artık mümkün. Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü 4 litrelik geniş hazneye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Maksimum lezzete minumum yağ ile ulaşmak isteyenler için Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü çok aranan mu

Bosch Hava Temizleme Makinesi kaç TL? 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Günümüzde hızla popülerliği artan cihazlardan hava temizleme makineleri, astım hastaları ve bebeği olan ailelerin yanı sıra, kış günlerinin kapalı ortamına rahat bir nefes almak isteyenlerin de tercihleri arasında. Peki Bosch Air 4000 hava temizleme makinesi fiyatlarını sizler için derledik.

Türk turistler yurtdışı turlarını tercih ediyor!

Türkler’in dünyayı gezme merakı arttı. Bu durum, tur operatörlerini de harekete geçirdi. Air France, KLM ve Delta Hava Yolları ile anlaşan Gazella Turizm, ‘sınır ve zaman tanımayan gezginler’ konseptini başlattı.

TAV Almanya'da 3 adet Air France/KLM Lounge'ın işletmesini üstlendi!

TAV, Frankfurt, Münih ve Stuttgart havalimanlarındaki Air France/KLM Lounge'larının işletmesini üstlendi. Genel Müdür Bora İşbulan, "Hedefimizde Amerika pazarı var" dedi. Firma, Primeclass markası altında dört ülkedeki 9 havalimanında hizmet veriyor...

Air France seferleri normale dönüyor!

Air France pilotlarının, iki haftadır sürdürdükleri greve dün akşam son verme kararının ardından tarifeli seferlerin yarından itibaren normale dönmesi bekleniyor.Air France yönetimi, iki haftalık grevin şirketi 300 milyon avro zarara yol açtığı görüşünde.

Transavia projesi iptal edildi!

RMC radyo kanalına konuşan Fransız bakan, " Avrupa'da Air France'a bağlı Transavia şirketinin kurulması projesi iptal edildi. Üç aylığına askıya alınmadı, tamamen iptal edildi " dedi.

Fransa'da pilotların grevi sona erdi!

Fransa Ulaştırma Bakanı Alain Vidalies, Air France pilotlarının grevine neden olan düşük maliyetli Transavia projesinin iptal edildiğini duyurdu. Air France yönetimi ise projenin sadece askıya alındığını bildirdi...

Air France, tarifeli seferlerinin yüzde 60'ını iptal etti!

Air France Genel Müdürü Frederic Gagey yaptığı açıklamada, France İnter radyosuna yaptığı açıklamada, grevin şirketi günde 10 - 15 milyon avro zarara sokmasının beklendiğini bildirdi.

Air France seferlerinin yüzde 60'ı iptal!

Air France pilotlarının üye olduğu üç sendika, şirketin, düşük maliyetli havayolu şirketleri ile rekabet etme planı yüzünden mağdur olacakları gerekçesiyle greve gitme kararı almıştı. Air France seferlerinin yüzde 60'ı iptal...

Air France seferlerinin yarısından çoğu iptal!

Air France Genel Müdürü Frederic Gagey yaptığı açıklamada, France İnter radyosuna yaptığı açıklamada, grevin şirketi günde 10 - 15 milyon avro zarara sokmasının beklendiğini bildirdi.

havaş air france Haberi

havaş air france


Havaş, Fransa'nın ulusal havayolları Air France ile Hollanda'nın bayrak taşıyıcı havayolu KLM'ye yer hizmetleri vermeye başlayacak.


Havaş açıklamasına göre, Türkiye'nin yer hizmetleri şirketi Havaş, Fransa'nın ulusal havayolu şirketi Air France ve Hollanda Kraliyet Havayolları KLM ile yer hizmetleri için el sıkıştı.


Türkiye’de 23, Avrupa'da 7 havalimanında 200'ün üzerinde hava yoluna yer hizmetleri sunan Havaş, Air France-KLM Grubu'na verilecek hizmet ile operasyonlarını 2013'e göre yüzde 17 oranında artırmayı hedefliyor.


Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini belirterek, "Havaş olarak, geçtiğimiz yıl taşıdığı yaklaşık 229 milyon yolcu ile dünya havacılık sektöründe önemli bir konumda bulunan Air France-KLM Grubu ile Atatürk Havalimanı operasyonları için el sıkışmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu operasyon çerçevesinde Atatürk Havalimanı’nda yıllık yaklaşık 3 bin 600 uçuşa...