29 / 04 / 2024

Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritözü 3.499 TL! En uygun fiyata nerde satılıyor? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritözü 3.499 TL! En uygun fiyata nerde satılıyor? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlığını önemseyenler için az miktar yağ ile çeşitli yiyecekleri hazırlamak artık mümkün. Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü 4 litrelik geniş hazneye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Maksimum lezzete minumum yağ ile ulaşmak isteyenler için Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritötü çok aranan mu



 Arzum Air Fryer Sıcak Hava Fritözü 3.499 TL! En uygun fiyata nerde satılıyor? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının mutfaklarında yer alan kullanışlı ve pratik bir küçük ev eşyasıdır.Bir çok yemeği zahmetsiz bir şekilde sağlığa zararlı olan yağ miktarını minumum seviyede tuttarak maksimum lezzet elde edilmesini sağlar.  

AİRFRYER SICAK HAVA FRİTÖZÜ ÖZELLİKLERİ 

Arzum AR2062-B Airtasty Air Fryer Sıcak Hava Fritözü - sayesinde, minimum yağ kullanımı ile maksimum lezzet elde etmek mümkün oluyor.Çıkarabilir haznesi, yemeğinizi hazırladıktan sonra ekstra bir tabak kullanmanıza gerek duymaz ve bu sayede sizi bulaşık yükünden kurtarır.

Zamanlayıcı özelliği sayesinde, diğer işleriniz ile uğraşırken yemeğinizi hazırlayabilir ve pratik bir şekilde tüketmenize yardımcı olur.Balık, tavuk, et, sebze ve hamurişi gibi farklı yemek tariflerini kolayca hazırlıyor.Sevdiğiniz kızartma tariflerini, yağsız kızartma özelliğini kullanarak hazırlayabilir ve servis edebilirisniz. Bu sayede, yağ kullanmadan maksimum lezzeti elde edebilirsiniz.Isı ayarı ve zaman ayarı gibi özellikler yemekleri pratik bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olur.

Hazırlamak istediğiniz tarifleriniz için ısı ayarı yapabilir ve zaman ayarı sayesinde başında beklemenize gerek kalmaz.4 litrelik geniş haznesi sayesinde tek seferde oldukça fazla miktarda yemek pişirebilme özelliğine sahiptir. 1350 Watt güçle çalışarak oldukça kısa süre içinde pişirme sağlayabilir.Pişirmek istediğiniz yemeğe uygun olarak ısı ayarını belirleyebilirsiniz; bu sayede farklı yiyecekleri pişirmek için ideal bir ısı ayarı elde etmiş olursunuz.

Ayrıca zamanlayıcı ayarı da bulunur. Bu sayede pişirme süresini kolayca ayarlayabilir ve takip edebilirsiniz.
60 dakikaya kadar pişirme yapabilirsiniz.Gösterge ışıkları sayesinde kullanım kolaydır.Çıkarılabilir haznesine yiyecekleri kolayca yerleştirmek mümkün oluyor.

Sıcak hava fritözü en uygun fiyata nerde satılıyor? 


Geri Dön