05 / 08 / 2024

havaş ankara durdurma

havaş ankara durdurma

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal yaptığı açıklamada " İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehirdeki faaliyetlerimizin belediyeler tarafından Danıştay kararına rağmen durdurulması manidardır " dedi

Başkent Millet Bahçesi projesi için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına yapılan Millet Bahçesi’ne ilişkin açılan dava sonucunda Ankara 13. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşe konu ile ilgili detaylar...

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

ODTÜ Tüneli Projesi’ne yürütmeyi durdurma kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yönetiminin 2017 yılında protokolünü imzaladığı ‘ODTÜ Tüneli Projesi’ hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu parsel kimin?

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu adadaki 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerin mülkiyeti meclis gündemine taşındı. Emir konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Çaldağ Kentsel Dönüşüm projesine durdurma kararı!

Ankara’nın en büyük bakı noktası olan Çaldağ (Keklikpınarı) pınarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açılması üzerine dava açan Mimarlar Odası Ankara Şubesi davayı kazandı. Çaldağ Kentsel Projesine 11. Ankara İdare Mahkemesi tarafından durdurulma kararı verildi.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

havaş ankara durdurma Haberi

havaş ankara durdurma


Havaş Genel Müdürü Erkal, "İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehirdeki faaliyetlerimizin belediyeler tarafından Danıştay kararına rağmen durdurulması manidardır" dedi


Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, Türkiye'nin 18 şehrinde kamu hizmeti niteliğindeki yolcu taşımacılığı faaliyetine devam ederken, İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehirdeki faaliyetlerinin, Danıştay kararına rağmen belediyeler tarafından durdurulmasının manidar olduğunu ifade etti. 


Erkal, yazılı açıklamasında, Ankara Esenboğa Havalimanı ile şehir merkezi hattında verdikleri yolcu taşımacılığı hizmetinin, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu hattı 10 yıl süreyle özel bir şirkete kiralaması kararı doğrultusunda bugün saat 09.00 itibariyle Ulus ve AŞTİ'deki yolcu terminallerine gerçekleşen eş zamanlı müdahale ile durdurulduğunu belirtti.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden alınan yolcu taşımacılığı ruhsatı kapsamında hizmet sağlayan araçlarının, şehir terminalinde bekletildiğini ifade eden Erkal, şunları...