06 / 07 / 2024

havaş antalya istasyonu engelsiz havaalanı kuruluşu

havaş antalya istasyonu engelsiz havaalanı kuruluşu

Havaş açıklamasına göre, " Engelsiz Havaalanı Projesi " kapsamında gerçekleştirilen 10 aylık kapsamlı çalışmalar sonucunda, Havaş Antalya istasyonu "Engelsiz Havaalanı Kuruluşu" unvanı almaya hak kazandı...

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya turizminde iki rekor birden kırıldı!

Antalya'ya 1 Ocak-29 Temmuz tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı, 8 milyon 11 bin 828 ile yeni bir rekora ulaştı. Ayrıca 29 Temmuz'da da 100 bin 40 ziyaretçi ile 1 günde gelen yolcu rekoru kırıldı.

Antalya'ya turist akını: Hava yoluyla gelen kişi sayısı 4 milyonu geçti

Antalya'ya, 1 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı 2022 senesine kıyasla yüzde 37 yükselerek, 4 milyon 62 bin 891 oldu.

Antalya'da 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya verecek.

Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 11 milyonu geçti! Esnaf durumdan memnun!

Eşsiz doğal güzellikleri ve eşsiz havasıyla dünyanın dört bir yanından turist çeken Antalya, 9 ayda 11 milyondan fazla yabancı turisti ağırladı. Gelen turist kafilelerinde başı Rusya çekerken,  birçok Avrupa ülkesinden de turisti ağırladı..

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Antalya Kepez'de 27.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 24 milyon 809 bin 749,28 TL'ye satıyor...

Türk Hava Kurumu'ndan 44 adet satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Reysaş GYO'nun Antalya'daki deposu 5 seneliğine kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Antalya'daki deposunun çatısına baz istasyonu kurulumu için "TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş." ile şirket arasında 105 bin TL'ye 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Manavgat'ta 20.3 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya ili Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu ve müştemilatı vasfında kayıtlı taşınmazı 20 milyon 329 bin 278 TL'ye satışa çıkardı.

havaş antalya istasyonu engelsiz havaalanı kuruluşu Haberi

havaş antalya istasyonu engelsiz havaalanı kuruluşu


Havaş, 9 istasyonunda başlattığı "Engelsiz Havaalanı" projesi çerçevesinde Antalya İstasyonu'nda sertifikalandırıldı. 


Havaş açıklamasına göre, "Engelsiz Havaalanı Projesi" kapsamında gerçekleştirilen 10 aylık kapsamlı çalışmalar sonucunda, Havaş Antalya istasyonu "Engelsiz Havaalanı Kuruluşu" unvanı almaya hak kazandı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, kurum olarak yolcu memnuniyetini birinci öncelikleri olarak gördüklerini belirterek, tüm yolcularının farklı ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak için 7 gün 24 saat çalıştıklarını kaydetti. 


8 istasyonda daha çalışmalar yürütülüyor


Erkal, Antalya İstasyonunun engelsiz kuruluş unvanı kazanmasından dolayı gururlandıklarını dile getirerek, "Engelsiz Havaalanı projesi çerçevesinde 8 istasyonumuzda daha çalışmalar yürütüyoruz. Adana ve Dalaman istasyonlarımız da denetimlerini yeni tamamladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen sertifikayla engelli ve/veya hareket kabiliyeti kısıtlı yolcularımıza yönelik verdiğimiz hizmet standardının belgelenmesinden mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 


Engellilerin...