05 / 05 / 2024

havayolu halkın yolu

havayolu halkın yolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, temmuzda hizmete açılan Kastamonu, Bingöl ve Şırnak Şerafettin Elçi havalimanlarının üç aylık uçak ve yolcu trafiği performansını değerlendirdi...

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

1935'te Mecidiyeköy'de tapusuna kavuşamayan halkın haklı isyanı: 'Evimizde konuk gibiyiz'

1935 yılında Mecidiyeköy'de ev sahibi olan halk, hükümetten tapularını verilmesi konusunda isyanda bulunmuş.

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Bankalar bunu yapana her ay karşılıksız 26 bin TL verecek! İşte her ay 26 bin TL kazanmanın yolu...

Bankalar, elinde nakit para bulunduran yatırımcılara çekici fırsatlar sunarak mevduat hesaplarına olan talebi hızla artırıyor. Mevduat hesapları, yatırımcılar için güvenli ve son derece kârlı bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. İşte bir ayda 26 bin Türk Lirası kazanmanın yolu...

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türk halkının en çok sevdiği araba modellerinden olan Ford Focus’a iki ayda yaklaşık 55 bin lira zam yapıldı. İşte detaylar…

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına uyarı: Dışarı çıkmayın!

İstanbul'da beklene kar yağışı başladı. Meteorolojinin açıklamasının ardından beklenen kar yağışı İstanbul'un bazı gölgelerinde etkisini gösteriyor. Başkan Ekrem İmamoğlu İstanbul halkını uyardı: Dışarı çıkmayın!

Müjde! Emekli olmanın yolu açılıyor!

Toplu parası olmayan vatandaşların emeklilik yolunu açan yapılandırmada başvuru süresinin uzatıldı. Bu uygulama ile birlikte toplu parası olmayanlara emekli olma imkanı tanınacak. Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren gelişmenin ardından emekli olmanın yolu açılıyor...

Japonya'da depremin vurduğu Fukuşima halkı dönüşümden memnun!

2011 Mart'ta yaşanan  9 büyüklüğündeki deprem ve tsunaminin vurduğu Fukuşima bölgesi halkının yüzde 30'u kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun. 

havayolu halkın yolu Haberi

havayolu halkın yolu


Bakan Yıldırım, Kastamonu, Bingöl ve Şırnak Şerafettin Elçi havalimanlarından 3 ayda yaklaşık 60 bin vatandaşın yolculuk yaptığını belirtti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, temmuzda hizmete açılan Kastamonu, Bingöl ve Şırnak Şerafettin Elçi havalimanlarının üç aylık uçak ve yolcu trafiği performansını  değerlendirdi.


Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışları yapılan 3 havalimanına vatandaşların ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi.


Üç havalimanında da yolcu trafiğinin bir önceki aya göre kademeli arttığına dikkati çeken Yıldırım, İstanbul ve Ankara merkezli uçuşların yapıldığı havalimanlarına gösterilen ilginin giderek artmasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti. Yıldırım, şöyle konuştu:


"Boşuna 'havayolu halkın yolu oldu' demiyoruz. Hizmet menzilimiz gittikçe genişliyor, başarı çıtamız her geçen gün daha da yükseliyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı çalışıyor, Türkiye uçmaya devam ediyor. Yeni açılan havalimanlarımızdan...