15 / 05 / 2024

havuzlu çarşı projesi son durum

havuzlu çarşı projesi son durum

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan çalışmaları inceleyerek Fen İşleri ekiplerinden bilgiler aldı.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Rize Çay Çarşısı Projesi 18 ayda tamamlanacak!

Rize Ticaret Borsası tarafından (RTB) hayata geçirilecek Çay Çarşısı Projesi'nin ihalesi sonuçlandı. Projenin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Torkam E5 Açık Çarşı 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam İnşaat tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı Projesi 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Mistral İzmir Çarşı ipotek açıklaması!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mistral İzmir Çarşı projesi üzerinde tesis edilmiş olan ipoteğin fekki ve yeni ipotek tesisi hakkında açıklama yaptı.

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

havuzlu çarşı projesi son durum Haberi

havuzlu çarşı projesi son durum


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan çalışmaları inceleyerek Fen İşleri ekiplerinden bilgiler aldı. 


ÇARŞI MODERN HALE GELİYOR


Başkan Seyfi Dingil, çarşı merkezinin modern hale getirildiğini belirterek,” Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar esnafımızın yanında olduk. Vatandaşlarımızın rahatça alışverişlerini yapabilmeleri için çeşitli düzenlemeler yaptık. Esnaflarımızda istişare halinde olarak yenileme çalışmaları başlattık. Şuan da düzenleme yapılan yerlerdeki esnaflarımız uygulamadan memnun. Vatandaşlarımız ise çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletiyor” dedi.


IŞIKLI BALONLAR TAKILIYOR


Havuzlu çarşıdaki çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” çarşıda ilk olarak parke ve karo, mermer döşeme çalışmaları tamamlandı. Ardından çarşıda yürüyüş alanı genişletildi. Şimdi ışıklandırma çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda çarşıya renk katacağını düşündüğümüz ışıklı...