08 / 05 / 2024

Hayat Kimya tesisleri

Hayat Kimya tesisleri

Hayat Kimya Kocaeli'de 2 yeni tesis açtı. 600 kişiye istihdam sağlayacak tesislerin değeri 800 milyon TL.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Hayat Kimya'dan Mersin'de 450 milyon TL'lik yeni tesis!

Temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerine yenisini ekleyeceğini duyurdu...

Hayat Kimya Kocaeli'de 2 yeni tesis açtı!

Hayat Kimya Kocaeli'de 2 yeni tesis açtı. 600 kişiye istihdam sağlayacak tesislerin değeri 800 milyon TL.

Hayat Holding, Alabuga Tesisleri'nin ikinci hattını faaliyete geçirdi!

Rusya ile yeniden canlanan ikili ilişkileri, ekonomide yeni bir fırsat olarak değerlendirmek üzere harekete geçen Hayat Holding bu ülkedeki yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

İzmit Ar-Ge Merkezi hizmete açıldı!

Hayat Kimya’nın 100 milyon liralık yatırımla İzmit’te kurduğu Ar-Ge Merkezi hizmete başladı. Hayat Kimya İcra Kurulu Başkanı Avni Kiğılı, markalarını globalleştirme vizyonuyla tüketim ürünleri sektöründe büyümeceklerini kaydetti.

Hayat Kimya'dan 38 milyon dolarlık Allianz Plaza operasyonu!

Hayat Kimya Altunizade'deki Allianz Sigorta'nın plazasını satın aldı. Hayat Kimya 38 milyon dolar ödeyerek plazanın yeni sahibi oldu.

Çin'de kimya tesisinde patlama: 4 ölü!

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi...

Çin'de kimya tesisinde patlama meydana geldi!

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve 2008'de hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın adını taşıyan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti...

Darıcıoğlu İnşaat, kapasitesini artırmaya odaklandı!

Yurtdışındaki yatırımlarına da hizmet götürdüklerini ifade eden Yalçın Darıcı, ağırlıklı olarak çimento fabrikaları, demir çelik fabrikaları, akaryakıt tesisleri, kimya tesisleri ve çeşitli sanayi tesisleri sektörlerine hizmet verdiklerini söyledi.

Reysaş Kartepe'de Hayat Kimya'ya depo kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Kocaeli Kartepe' de yer alan bir depoyu Hayat Kimya' ya kiraya verdi...

Hayat Park Konakları Başakşehir'de 630 bin TL'ye! Haziran'da yaşam başlıyor!

112 konutluk Hayat Park Konakları Başakşehir'de Haziran ayı sonu itibariyle teslimler başlıyor. Projede minimum daire 630 bin lira olarak belirlendi

Hayat Kimya tesisleri Haberi

Hayat Kimya tesisleri

Hayat Kimya, Kocaeli kampüsüne eklediği 800 milyon TL değeriyle 600 kişiye istihdam sağlayan iki yeni tesis yatırımının açılışını T.C. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirdi. Bebek bezinin olmazsa olmaz ‘’non-woven’’ tekstili ve tüm ürünlerinin ambalajını üreten tesisin yanı sıra Avrupa’nın en büyük otomatik deposunu bünyesine katan Hayat Kimya, hızlı tüketim sektöründe bu kapsamda uçtan uca üretim yapan ilk ve tek şirket oldu.


Hızlı tüketim sektöründe 30. yılında Hayat Kimya, Kocaeli’ne, ilk adımını attığı günden bu yana toplam 2.7 milyar TL yatırım yaparak 2.250 kişiye istihdam sağlıyor. Açılışını yaptığı 800 milyon TL değerindeki yeni yatırımlarıyla 600 kişiye ek istihdam sağlayarak büyümeye devam ediyor.


Ev bakım, hijyen ve temizlik kağıtları kategorilerinde Bingo, Molfix, Molped, Papia ve Familia gibi bilinen toplam 12 markasını,...