29 / 04 / 2024

hayat meydnaı ihalesi

hayat meydnaı ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeşehir Hoşdere Hayat Park altyapı ihalesi 19 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından TCDD ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD ihalesi ile ilgili olarak, "Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasıyla TCDD, İstanbul'umuzun kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı ve kamuya gelir getirmeyi amaçlamaktadır." açıklamasını yaptı.

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın ihalesi bugün!

'Haliç-Karadeniz Sahra Hattı' olarak bilinen tarihi tramvay hattı yeniden hayat buluyor. Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesini kazanan belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi sonuçlandı. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 1 Eylül'de gerçekleşecek.

TOKİ Manisa Soma 301 konut ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri için 301 konutluk proje yaptırıyor. 301 konut ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Soma ihalesi 14 Ocak 2015'te!

TOKİ, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için 450 günde 301 konut inşa edecekGaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile işbirliğinde inşa edilecek konutların ihalesi 14 Ocak 2015'te gerçekleştirilecek.

Hayat Park Meydanı ihalesine 5 teklif geldi!

Emlak Konut GYO, Hoşdere'de yapılacak olan Hayat Park Meydanı ihalesi dün gerçekleştirildi. Saat 14:30'da yapılan ihaleye 6 firma katıldı. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Emlak Konut GYO'dan, Hayat Park ihalesi açıklaması...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Hayat Park Düzenleme ve Altyapı İnşaat İşleri ihalesiyle ilgili detayları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama şöyle...

Bahçeşehir Hayat Park ihalesi 19 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeşehir Hoşdere Hayat Park altyapı ihalesi 19 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Ali Ağaoğlu'ndan Abbas Güçlü'nün Genç Bakış programında öğrencilere hayat dersi!

İş dünyasının en renkli isimlerinden Ali Ağaoğlu, Kocaeli Üniversitesi'nde Genç Bakış'ın konuğu oldu. Pahalı saat ve arabaları, en merak edilen konu oldu. Özel hayatına yönelik hiç soru gelmemesi ise dikkat çekti

Esenyurt'ta bir inşaat şantiyesinde çıkan yangında 11 kişi hayatını kaybetti!

Esenyurt'ta bir inşaatın şantiyesinde inşaat işçilerinin kaldığı çadırlarda çıkan yangın sonucu 11 inşaat işçisi hayatını kaybetti

İstanbul, cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin kendilerini benzettiği kent oldu!

Onlarla yaşayıp onlarla tadarız aşkı, heyecanı, mutluluğu... Damarlarımızdaki adrenalin, o şehrin enerjisiyle artar. Hafta Sonu dergisi, cemiyet hayatının tanınmış isimlerine “Bir şehir olsaydınız, neresi olurdunuz” diye sordu. Yanıtların çoğu “İstanbul”

Hayat Meritlife'tan Sevgililer Günü kampanyası! Yüzde 10 indirim! 187 bin TL'ye!

Hayat Meritlife'ta 1+1'lere özel peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Fiyatlar 187 bin 400 liradan başlıyor

hayat meydnaı ihalesi Haberi

hayat meydnaı ihalesi

Emlak Konut GYO tarafından aypılan açıklama şöyle;


İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mevki'inde yapılacak olan yaklaşık 122.000,00 m2 yüzölçümlü "İSTANBUL BAŞAKŞEHİR HOŞDERE HAYAT PARK DÜZENLEME VE ALTYAPI İNŞAAT İŞLERİ" ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre, 19.12.2014 tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile...