05 / 05 / 2024

Hayat Sultanbeyli ödemeleri

Hayat Sultanbeyli ödemeleri

Hayat Sultanbeyli projesi ramazan kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı.

Hayat Sultanbeyli projesinde fiyatlar 198 bin liradan başlıyor!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli projesinde 72 adet daire bulunuyor. Fiyatlarının 198 bin liradan başlangıç gösterdiği projede 3 adet blok yer alıyor.

Hayat Sultanbeyli'de fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Kaynak Yapı tarafından hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesinde 72 adet daire yer alıyor. Fiyatlarının 185 bin liradan başladığı Hayat Sultanbeyli projesinde 3 blok yer alıyor.

Elektrik ve doğalgaz fatura desteği ödemeleri başladı! 1.150 TL ve 206 TL hesaplara aktarılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çeşitli yardımlarda bulunuyor. Elektrik ve doğalgaza gelen zamların ardından fatura desteği ödemeleri yapılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Avrupark Hayat ödemeleri!

İstanbul Başakşehir Hoşdere'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Avrupark Hayat ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Landor Gaziemir ödemeleri!

Landor Gaziemir ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. "Var böyle bir hayat!" sloganıyla tanıtılan proje İzmir'in Gaziemir ilçesinde inşa ediliyor. 

Sultanbeyli Gölbahçe Sur Yapı 2017 ödemeleri!

Gölbahçe Evleri Sur Yapı imzasıyla İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. Gölbahçe Konutları için uygulanan Süperstar kampanyasıyla cazip ödeme seçenekleri sizleri bekliyor...

Dekar Asmalı Hayat ödemeleri!

Dekar Asmalı Hayat ödemeleri banka kredisiyle yapılabiliyor. 2017 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanan projede 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans ödemeleri!

Toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+.2den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sultanbeyli İlkbahar Rezidans ödemeleri kapsamında peşinatta indirim uygulanıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödemeleri!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ödemeleri kapsamında banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede konut fiyatları 664 bin TL'den başlıyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 500 TL!

Sultanbeyli’de lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor. Özenle tasarlanan projede, Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nin metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları ödemeleri!

Sultanbeyli Emlak Konutları'nın daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. İşte Emlak Konut Sultanbeyli Konutları ödemeleri...

Hayat Sultanbeyli ödemeleri Haberi

Hayat Sultanbeyli ödemeleri

Kaynak Yapı yaşamın başladığı Hayat Sultanbeyli projesinde Ramazan ayına özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı. 72 konutun bulunduğu Hayat Sultanbeyli’de 2+1 dairelerin fiyatı 198 bin liradan başlıyor


Kaynak Yapı, kiradan kurtulup kendi evinde yaşamak isteyen ya da yeni bir ev hayali kuranlar için Hayat Sultanbeyli projesinde 11 Ayın Sultanı Ramazana yakışır bir kampanya yaptı. Sultanbeyli’de inşa edilen ve hemen teslim 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli’nin yeni kampanyası ev sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Hayat Sultanbeyli’nin Ramazan kampanyasında konut alıcısına yüzde 8 indirim yapılıyor. Projede daire fiyatları 198 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden daire bedelinin yarısını peşin verenler...