19 / 05 / 2024

Hayat Sultanbeyli projeleri

Hayat Sultanbeyli projeleri

Kaynak Yapı, kira yerine ev taksitini ödemek isteyenler için Sultanbeyli’de inşa ettiği ve tamamı oturmaya hazır 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli projesinde çok cazip bir kampanya düzenledi.

Resim Hayat ve Resim Çengelköy projeleri yolda! Yeni proje!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

Nivo Hayat başlıyor!

Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat kuruluyor. Nivo Hayat, kiralama ve yatırım gibi ticari konularda destek verecek..

Nivo Hayat konut kiralamalarına yardımcı olacak!

İstanbul'a değer katan projelerin mimarı Cathay Group, Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat’ı kuruyor.

Sultanbeyli’ye bin 100 kişilik cami!

Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii projesi 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere...

Dekar Asmalı Hayat'ta ilk etap Kasım'da teslim edilecek!

Ulaşılabilir fiyatla bahçeli ev projeleri inşa eden Dekar Yapı İstanbul Beylikdüzü’nde 244 bahçeli ev yapıyor. Dekar Asmalı Hayat projesinde deniz manzarası ve bahçe keyfi bir arada sunuluyor.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Sultanbeyli'ye metro geliyor!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede yapmış oldukları ve yapım aşamasında olan projeleri anlattı. Keskin, yaşam alanları ile hizmet verdiklerini dile getirdi.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

İBB’den Sultanbeyli projelerine tam destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve ekibi Sultanbeyli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırabilmek için hazırladığı projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesine sundu.

Sultanbeyli Ağız Diş Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

Sultanbeyli’nin büyük projeleri hızla tamamlanıyor. Merkez Camii, Meydan Düzenlemesi, Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinde çalışmalar devam ediyor.

3.Köprü Sultanbeyli'deki konut fiyatlarını yüzde 57 arttırdı!

Anadolu yakasının hızlı gelişen lokasyonu Sultanbeyli, ulaşım projeleri ve markalı konut projeleriyle değerini her geçen gün artırıyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 500 TL!

Sultanbeyli’de lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor. Özenle tasarlanan projede, Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.

Hayat Sultanbeyli projeleri Haberi

Hayat Sultanbeyli projeleri

Hayat Sultanbeyli ev aldıran kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında ev bedelinin yüzde 50’sini peşin verenler kalan borçlarını 84 ay boyunca faizsiz ödemenin avantajını yaşıyor.  Buna göre fiyatı 288 bin lira olan 3+1 daireye yarısını peşin olarak verince aylık 1.715 lira taksitle sahip olunabiliyor


Kaynak Yapı, düzenlediği kampanyayla yıl bitmeden isteyen herkesi Hayat Sultanbeyli projesinden ev sahibi yapıyor. Hayat Sultanbeyli, İstanbul’un Anadolu yakasının en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sultanbeyli’de yaşama geçti.  Düzenlenen kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılırken, daire bedelinin yüzde 50’sini peşin verenler borçlarının kalan kısmını 84 ay boyunca faizsiz ödemenin keyfini yaşıyor.  

Hayat Sultanbeyli’de 126 metrekare 3+1 dairenin fiyatı 288 bin liradan başlıyor. Kampanyadan yararlanıp aynı daireyi peşin fiyatına almak isteyenlere yüzde 12 indirim yaptıklarını belirten Kaynak Yapı...