03 / 05 / 2024

Haydar Aktürk kimdir

Haydar Aktürk kimdir

CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk kimdir? Haydar Aktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk!ün biyografisi...

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Sürücülere kara haber şimdi geldi! Sene sonuna kadar benzinin litre fiyatı 50 lirayı geçecek!

Brent petrol uzun bir aradan sonra ilk defa 95 doları geçti. Petroldeki yükseliş devam ederken Enerji Piyasaları Uzmanı Ali Arif Aktürk, brent petrolün varil fiyatının 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 100 doları aşması ile benzinin litre fiyatının 50 lirayı geçeceğini açıkladı.

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Seda Aktürk tarafından kuruldu.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Haydar Aktürk kimdir Haberi

Haydar Aktürk kimdir

Haydar Aktürk kimdir?

1960 yılında Osmaniye’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Osmaniye’de tamamladı. 1982 yılında A.D.M.M.A Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 


1985-1990 yılları arasında Ç.Ü. İskenderun Meslek Yüksek Okulu – Harita Kadastro ve İnşaat bölümlerinde Öğretim Görevlisi olarak ders verdi. Mimarlar Odası’nın çeşitli kademelerinde görev aldı. 2 dönem genel merkez denetleme kurulu üyeliği yaptı. 


1985 yılından bu yana serbest mimar olarak çalışmaktadır. 1977 yılından bu yana Osmaniye merkez olmak üzere Adana, Hatay, G.Antep, K.Maraş, Mersin il ve ilçelerinde mimari proje çalışmalarını sürdürmektedir. 


1986 yılından bu yana yaptığı mesleki çalışmalarda 1000’e yakın projeye imza attı. İskenderun’da bulunduğu dönemde CHP İlçe Yöneticiliği ve Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 29 Mart 2009’da yapılan yerel seçimlerde CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı...