04 / 05 / 2024

Haydar Çekkılıç

Haydar Çekkılıç

Konya'ya yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Novotel&İbis Otel Genel Müdürü Berati Tuncer ve Kurumsal Müşteri İlişkileri Müdürü Haydar Çekkılıç yapılan yatırım hakkında bilgi verdiler.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Bakan Ömer Bolat duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük indirim kampanyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerin büyük bir indirim kampanyası düzenlemesini umduklarını belirtti ve bu konuda öncülük edenlere teşekkür etti. İşte detaylar...

Fatih Haydar Mahallesi 1/5000 ölçekli planına itiraz!

Fatih ilçesi, Haydar Mahallesi, 2192 ada, 38 parsel ile 24, 26, 37 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ali Haydar Kılıç tarafından kuruldu.

İstanbul'daki tam teşekküllü hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da gazete ilanı ile çeşitli semtlerde bulunan tam teşekküllü hastanelerin satışa sunulduğu belirtilmişti. Peki bu hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da tam teşekküllü hastaneler satışa sunuldu!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa sunuldu. Satılık ilanı bir gazetede yayımlandı. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde bu konuyu ele aldı...

Müteahhit mağduriyeti çözülüyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Değer artışı varsa kentsel dönüşümün dışında tamamını devlete ödeyeceksiniz. Yatay yapılaşmada bina mahallede teşekkül neyse ona göre" dedi. 

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Arnavutluk'tan 500 konut inşası için Türkiye'ye teşekkür!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçtiğimiz yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü uygulamaya alan Türkiye'ye teşekkürlerini iletti.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

GYODER'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Albayrak'a teşekkür!

4 kamu bankası öncülüğünde başlatılan sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi inşaatçıları sevindirdi. GYODER Yüksek İstişare Kurulu, konuyla ilgili teşekkür ilanı yayınladı. 

Kasımpaşa Mevlevihanesi yıl sonunda açılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kasımpaşa Mevlevihanesi'nin yıl sonuna kadar bitirileceğini ve hizmete açılacağını belirtti...

Haydar Çekkılıç Haberi

Haydar Çekkılıç

Konya'ya yapılan ve ağustosta hizmet vermeye başlayacak olan Novotel & İbiş Otel, şehirde otel açığını bir nebzede olsa kapatmayı planlıyor. Otelin Genel Müdürü Berati Tuncer ve Kurumsal Müşteri İlişkileri Müdürü Haydar Çekkılıç gazetemizi ziyaret ederek otel çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Dünya'da önemli bir konumda olan bu otellerin Konya'ya kazandırılmasının önemine dikkat çeken Genel Müdür Berati Tuncer, "Konya gün geçtikçe büyüyen ve markalaşan bir şehir. Gelen marka isimlerde şehrin markalaşmasında önemli katkılar sağlıyor. Konya büyümeye devam ederken bununla beraber iyi bir gelişme sağlıyor. Buna hep birlikte şahit oluyoruz. Bu şehir her şeyin en kalitelisini hak ediyor" diye konuştu. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Memleket Yayın Grubu Başkanı Adem Alemdar, "Daha önce sizin otellerinizde farklı şehirlerde konaklamıştım. Bu otellerin Konya'ya gelmesi tabiî...