21 / 05 / 2024

haydar dümen 100 milyon gayrimenkul

haydar dümen 100 milyon gayrimenkul

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı.

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle yurt dışına seyahatlerin yoğunluğu başladı. Yetkililer İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtiyor. Ayrıca en ucuz biletin ise 100 Euro'dan başladığı kaydediliyor.

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 14 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün 100 TL indirim geldi. Dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim gelen demir fiyatları resmen çakıldı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira? 14 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 1 ton demir ne kadar oldu? 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün 100 ila 200 TL arasında zam gelirken bugün de gelen indirim haberleri sektöre damgasını vurdu. Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Siyasetteki olumlu tablo borsaya da yansıdı. BİST 100 endeksi 5.479 puana yükseldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yeniden altılı masaya dönmesi ile başlayan olumlu hava bu sabahki rakamlara da yansıdı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi açılışta, önceki kapanışa göre 87 puan birden yükselerek 5.479 puana yükseldi.

Borsa günü düşüşle kapattı. 26 Ocak BIST 100 endeksi ne oldu? Borsada direnç ve destek noktaları nedir?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugünü yüzde 1,26 değer kaybıyla 5 bin 231 puandan tamamladı. Yurt içi piyasalardaki olumsuz havaya rağmen yurt dışı borsalar gelen olumlu ekonomik veriler ile olumlu seyrediyor.

Türkiye petrol üretiminde sıçrama yaptı! Bakan Dönmez  müjdeyi verdi!

Petrol üretimine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 100 bin varil petrol hedefine yaklaşıldığı açıklamasında bulundu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

İnşaat demir fiyatlarına 50 TL indirim geldi! Demir fiyatları dibe vuruyor! İşte 14 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün 100 TL indirim gelmişti. Bugün son dakika güncel demir fiyatlarına 50 TL daha indirim geldi. Peki ince ve kalın demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 14 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın! Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler takip ediliyor. Dün 100 doları geçen dolar endeksi bugün 109,6 seviyesinden işlem görüyor. Dolar için kritik gün belli oldu. Dolar 2 gün sonra bu kada rolacak...

Yavaş yavaş düşüyor! 100 bin konut... 

Türkiye İstatistik Kurumu’nun Temmuz ayına ilişkin konut satış verilerine göre, geçtiğimiz ay konut satışları %12,9 azalarak 93 bin 902 olarak gerçekleşti. Temmuzda Türkiye'den en çok konut alan yabancı ise bin 28 konutla Ruslar olarak kaydedildi.

Brent petrol son 3 haftanın dibini gördü! Akaryakıt indiriminin önünü dolar mı kesiyor? Beklenti yükseldi son dakika

Brent petrol varil fiyatı son 3 haftanın en düşük seviyesine düştü. Brnet petrol dün 100 doların altına geriledi bugün ise 96 dolar seviyesinde güne başladı. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? Benzin, motorin ve LPG'ye indirim olacak mı?

haydar dümen 100 milyon gayrimenkul Haberi

haydar dümen 100 milyon gayrimenkul

Kovid-19'a sebebiyle geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Ünlü psikiyatr Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Karahan çok konuşulacak bir yazıyı kaleme aldı. Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil emlakçının çoçuklarına kaldığını iddia etti...

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı. Peki nasıl oldu? İşte ayrıntılar..

Kovid-19'a sebebiyle geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Ünlü psikiyatr Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı. Dümen ölmeden önce gayrimenkullerini bir emlakçının üzerine devrettiği ortaya...