30 / 04 / 2024

Haydar Karabey biyografi

Haydar Karabey biyografi

Mimar Haydar Karabey kimdir? Haydar Karabey bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Haydar Karabey, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Haydar Karabey ve projeleri bu haberde...

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Haydar İnanç hangi şirketlerde çalışıyor? Mistral GYO’da hangi alanda görev alıyor?

Haydar İnanç kimdir? Hangi şirketlerin ortağı olarak çalışıyor? Mistral GYO’da ne iş yapıyor? İşte Haydar İnanç ile ilgili merak edilenler...

Fatih Haydar Mahallesi 1/5000 ölçekli planına itiraz!

Fatih ilçesi, Haydar Mahallesi, 2192 ada, 38 parsel ile 24, 26, 37 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı!

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışının reddedilmesine tepki!

İzmir'de Bornova ve Karşıyaka belediyelerinin emsal artışı önerisi oy çokluğu ile reddedildi. Emsal kararın reddedilmesinin ardından İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar  Özkan durum değerlendirmesi yaptı. 

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Haydar Karabey biyografi Haberi

Haydar Karabey biyografi

Haydar Karabey kimdir?

Haydar Karabey, 1948'de İstanbul'da doğdu. 1967'de Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra girdiği DGSA Mimarlık Fakültesi'nden 1973'de Y. Mimar olarak mezun oldu. 1973'de İsviçre Hausammann Mimarlık Bürosu'nda çalıştı. 1974 DGSA Şehircilik Kürsüsü'nde bulundu. 


1974'de Helsinki'deki "Konut ve Orta Boy Kentler Semineri" ne katıldı. 1975-1976 yılları arasında Paris'de Centre de Recherche d'Urbanisme'de Şehircilik Eğitimi, 1980'de St. Giles College of London'da İngilizce eğitimi aldı. 


1981 Şehircilik Bilim Dalı'nda Doçent ünvanı aldıktan sonra DGSA (MSÜ)'deki Akademik görevinden ayrıldı. 1983'den bugüne, serbest planlama ve mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir. 1992'den bugüne, çalışmalarını Limited Mimarlık Grubu ile yürütmektedir. 50 kadarı gerçekleşmiş 100 mimari proje ve iç mimari projesi hazırladı, mimari yarışmalarda ödüller aldı. 

Yurt Ansiklopedisi'nin İstanbul maddesini yazdı. 1990-1991 Boyut Grubu "Arredamento Dekorasyon" Dergisi, 1994'den bugüne Boyut Grubu...