13 / 05 / 2024

Haydar Kemal Kurt kimdir

Haydar Kemal Kurt kimdir

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Yalvaç'a çağrı merkezi ve işletme fakültesi kazandırma sözünün ardından, yeni hizmetler için kollarını sıvadı.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Husseın Alı Haydar, Rana Kurt ve  Sadberk İkbal Soylu tarafından kuruldu.

Emniyetten metruk bina uyarısı!

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, ciddi güvenlik ve asayiş sorunu oluşturan metruk binaların kısa sürede korkulacak yerler olmaktan çıkarılacağını açıkladı.

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 630 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kurt tarafından kuruldu. 

Niğde Emniyet Müdürlüğü binası 2019'da tamam!

Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, yeni yapılan Niğde Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurt, binanın 2019'da tamamlanacağını söyledi.

Isparta Yalvaç'a TOKİ projesini kazandırmak için elimden geleni yaparım!

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Yalvaç'a çağrı merkezi ve işletme fakültesi kazandırma sözünün ardından, yeni hizmetler için kollarını sıvadı.

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

Bayraklı'daki Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu açılışa gün sayıyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışına sayılı günler kaldı. Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından Adalet Mahallesi’nde yapılan Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışı merakla bekleniyor.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na ecrimisil şoku!

Milli Emlak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki işletmelerden 150-220 bin TL arası geriye dönük ecrimisil talebinde bulundu. Milli Emlak, otopark işletmecisi İZELMAN’dan da ecrimisil parası istedi

Mustafa Kemal Turan: Türkiye'de imar hukuku yok!

Balçova Arsa Mağdurları Avukatı Mustafa Kemal Turan 40 yıldır İzmir'de yapılan imar hukuksuzlukları ile savaştıklarını söyledi. Turan, "Seçimlerden önce bütün adaylar gelirler, sorunumuzu dinlerler, tapu sorununun ortadan kaldırılacağını söylerler'' dedi.

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Bakırköy, Florya, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Kurt Makina'nın yeni tesisinin inşaatı bitti!

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

Haydar Kemal Kurt kimdir Haberi

Haydar Kemal Kurt kimdir

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Yalvaç'a bu kez TOKİ ve canlı hayvan borsası sözü verdi. Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Yalvaç'a çağrı merkezi ve işletme fakültesi kazandırma sözünün ardından, yeni hizmetler için kollarını sıvadı. Yalvaçlıdan gelen TOKİ konut talebine karşılıksız kalmayan Kurt, "Seçileyim veya seçilmeyim Yalvaç'ta dar gelirli ve engelli vatandaşlarımıza yönelik ucuz konut sağlamak için gövdemi taşın altına koymaya söz veriyorum.  Aynı şekilde Isparta merkezde de bu kesimler için TOKİ aracılığıyla konut projesi kazandırılması için elimden geleni yapmaya hazırım. Ayrıca Yalvaç'ta önemli bir eksiklik daha var. Burada bir canlı hayvan et borsası yok. Bunun da açılması için gerekenin yapılması sözünü veriyoruz" dedi.



Gülses...