25 / 05 / 2024

Haydarpaşa ihalesi sonucu

Haydarpaşa ihalesi sonucu

Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kiralanması amacıyla açılan ihale başladı. İhalede en sona İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Hezarfen Havacılık kaldı. İhale komisyonu tarafların 15 gün içerisinde pazarlığa çağrılacağını söyledi.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garı'nın ihalesi mecliste!

Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kültür ve sanat etkinlikleri için kullanılmak üzere ihaleye çıkarılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meclis’te ‘Haydarpaşa ve Sirkeci Garı İhalesi’ tartışması!

TBMM Genel Kurulunda, AK Parti ve CHP grupları arasında İstanbul'da yer alan Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiraya verilmesi ihalesine ilişkin tartışma yaşandı

İBB Haydarpaşa ve Sirkeci garları ihalesi için bugün dava açıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haydarpaşa ve Sirkeci garları kiralama ihalesindeki skandala karşı mücadele başlatıyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan Haydarpaşa ve Sirkeci Garı için açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında soruları yanıtladı. Haydarpaşa Garı ihalesi ile ilgili İmamoğlu, “Bu yanlıştan dönün” dedi…

Haydarpaşa Garı ihalesi yapıldı!

TCDD, Haydarpaşa Garı'nın "kültür ve sanat etkinliklerinde kullanılmak üzere" kiralamak için ihale yapıldı...

Haydarpaşa ihalesinin sonucu iki hafta sonraya kaldı!

Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kiralanması amacıyla açılan ihale başladı. İhalede en sona İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Hezarfen Havacılık kaldı. İhale komisyonu tarafların 15 gün içerisinde pazarlığa çağrılacağını söyledi.

Tarihi Haydarpaşa Garı için nöbet sürüyor!

Adının dönüşümle alındığı Tarihi Haydarpaşa Garı 5 sene geçmesine rağmen hala açılmadı. Haydarpaşa Dayanışması bir kez daha garın ranta açılmasına izin vermeyeceğini açıkladı.

Haydarpaşa Tren Garı'na ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Haydarpaşa Tren Garı'nın yeniden açılma zamanını ve demiryolu yapım işlerini yürüten bir firmayı Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Haydarpaşa-Pendik Demiryolu Hattı meclis gündeminde!

İstanbul Haydarpaşa-Pendik Demiryolu Hattı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı.

Haydarpaşa Garı özelleştirilecek mi?

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Haydarpaşa Garı ile Limanın özelleştirme kapsam ve programında yer almadığını bildirdi.

Haydarpaşa arazisi özelleştiriliyor mu?

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın Haydarpaşa ile ilgili Kadıköy Belediyesi’nden bilgi ve belge talep etmesi, “Haydarpaşa arazisi özelleştiriliyor mu?” sorusunu bir kez daha gündeme getirdi.

GATA Haydarpaşa Hastanesi'nin adı Sultan Abdülhamid oldu!

Sağlık Bakanlığı'na bağlanan Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nin adı Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

Haydarpaşa ihalesi sonucu Haberi

Haydarpaşa ihalesi sonucu


Ulaştırma Bakanlığı’nın “caydırıcı” olur diyerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katılımını uygun bulmadığı Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kiralanması için açılan ihale başladı. Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, ihalede en sona İBB ve Hezarfen Havacılık kaldı. İhale komisyonu tarafların 15 gün içerisinde pazarlığa çağrılacağını açıkladı.

TCCD tarafından gerçekleştirilen ihaleye İBB dahil 4 teklif sunuldu. Yapılan ihalede Emre Kamçılı, Anadolu Kültürel Girişimcilik, Hezarfen Danışmalık Limited Şirketi, İBB'nin iştirak şirketlerinden Kültür A.Ş-İSBAK-Metro A.Ş-Medya A.Ş konsorsiyumunun sunduğu ihale zarfları açıldı.

Emre Kamçılı'nın teklifi iş bitirme belgesi uygun olmadığı için değerlendirme dışı kaldı.

Anadolu Kültürel Girişimciliği ise teklif sunmayarak teşekkür etti.

TCDD'nin tahmini bedeli 30 bin lira olarak belirlediği ihalede Hezarfen Danışmanlık aylık 300 bin lira, İBB şirketlerinden oluşan konsorsiyum aylık 100 bin lira teklif sundu. Yapılan ihalenin...