04 / 05 / 2024

haydarpaşa Tasarım Merkezi

haydarpaşa Tasarım Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

SCADA Mimari Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Kalyon Holding tarafından 1 milyar dolar yatırımla kurulan Karapınar Güneş Santrali’nin Denetleme, Kontrol ve Veri Merkezi (SCADA) için açılan mimari tasarım yarışması sona erdi. Yarışmanın birinci "Vaha" isimli proje oldu. 

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı Tasarım Yarışması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda son 20 projenin analiz edildiğini söyledi. İmamoğlu, projelerin Taksim’in bütününe hizmet eden beton ağırlıklı görüntüyü ortadan kaldırmaya odaklandığını belirtti...

haydarpaşa Tasarım Merkezi Haberi

haydarpaşa Tasarım Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Tasarım Zirvesi'nin açılışında, İstanbul'un tarihiyle ilgili bilgi veren Yıldırım, Marmaray'a başlamadan önce yapılan kazılarda İstanbul'un tarihiyle ilgili kalıntılara ulaşıldığını ifade etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Yıldırım, "Eğer o kazıcı arkeologları kendi haline bıraksak Marmaray'ı yapamayacaktık. Kazıyorlar 10'uncu, 9'uncu, 8'inci asır. İstanbul, Marmaray'ı bekliyor... 5,5 yıl kazılarla İstanbul'un tarihini ve zenginliklerini ortaya çıkardık. Başlangıçta arkeologlara kızıyordum, ne yalan söyleyeyim. Sonradan yapılan işin çok güzel olduğunu gördük ve onlara hak verdik. Şimdi 35 bin civarında obje Yenikapı'da kurulacak çok güzel bir müzede sergilenecek. Bütün dünyanın ve İstanbulluların beğenisine orada sunacağız." dedi. 

İstanbul'un tasarım şehri olduğunu sözlerine ekleyen Yıldırım, şunları ifade etti;

"İstanbul tasarım şehri. UNESCO tarafından 2017 tarafından kabul edilmiş. Tasarlamak, her şey...