02 / 05 / 2024

hayırsız ada imar durumu

hayırsız ada imar durumu

Sivriada 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Bakanlık tarafından 11 Temmuz 2014 tarihinde onaylanan planlar 8 Eylül'de askıdan indirilecek...

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişkliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi 381 Ada, 1 Parsel ve 382 Ada, 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar....

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Emekliler çok şanslısınız bu kampanya da sizin için! Artık yüzlerce TL ödemeyeceksiniz

Aylıklarını Ziraat Bankası'ndan çeken emekli vatandalar, Türk Telekom hat sahibi olması halinde kampanyadan yararlanabilecek. Türk Telekom hat sahibi emekli vatandaşlara her tarafa 750 dakika, her tarafa 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekom hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunuyor.

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar...

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31901 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2021!

Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31538 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

hayırsız ada imar durumu Haberi

hayırsız ada imar durumu


İstanbul  Adalar İlçesi, Heybeliada Mahallesi, 97 ada, 1 nolu parsele (Sivriada) ilişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 11 Temmuz 2014 tarihinde onaylandı.


Sivriada 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği bugün askıya çıkarıldı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan planlar 8 Eylül 2014 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı notları için tıklayın

Yassıada imar planı için yeniden düğmeye basıldı!


Gülcihan YELKENCİ /...