27 / 04 / 2024

haymana elektrik sorunu

haymana elektrik sorunu

Ankara Milletvekili Levent Gök Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı çeşitli mahallelerin yol ve ulaşım sorunları, elektrik hizmeti ile kanalizasyon hizmeti ile ilgili sorunlarını meclise taşıdı..

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Ankara'daki Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Haymana ilçesinde yer alan Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı..

Diyarbakır'ın elektrik sorunu TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Diyarbakır'da bazı yerleşim yerlerinin elektrik sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti.

Elektrik güvence bedellerinin iade sorunu TBMM'de!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, bir elektrik dağıtım şirketinin almış olduğu güvence bedellerini zamanında iade etmediği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti.

Ankara Haymana'nın 90 sorunu meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı çeşitli mahallelerin yol ve ulaşım sorunları, elektrik hizmeti ile kanalizasyon hizmeti ile ilgili sorunlarını meclise taşıdı..

Beylikdüzü trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı!

Gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün elektrik sorunu için Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. İlçenin uzun vadede 50 yıllık elektirik ihtiyacını karşılayacak olan indirici trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

Aksaray'daki köylerin yol, tapu ve elektrik sorunu çözülüyor!

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Şeref Ataklı, bölgenin tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyeli olduğunu, bu alanda geçimini temin eden çok sayıda üreticisi bulunduğunu belirtti.

Gölbaşı'nda 74 parsel sorunu çözüme kavuştu!

Gölbaşında 74 parsel sorunu çözüme kavuştu.Vilayetler evinden başlayarak Haymana Yolu Askeri dinlenme tesislerine kadar uzanan bölgede yer alan 74 parsel çalışmalarında da sona gelindi.

AKSA, Olimpiyat Stadı'nda elektrik nöbeti tutacak!

Beşiktaş'ın iç saha maçlarının büyük bir kısmına ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki elektrik sorunu çözüldü. Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda G.Saray ve Liverpool ile oynayacağı maçlarda AKSA’ya ait jeneratörler faaliyet gösterecek.

Reyhanlı'da elektrik sorunu masaya yatırıldı!

Hatay Vali Yardımcısı başkanlığında, Reyhanlı Kaymakamı Güler ve Edaş Bölge Müdürü Nair' in de katıldığı bilgilendirme toplantısında; Reyhanlı ilçesinde yaşanan elektrik sorunları hakkında bilgi verildi.

Besa Grup, güneş enerjisiyle elektrik üretecek!

Ankara'da 6 bin kişiyi lüks konutla tanıştıran Besa Grup, Haymana'da hayata geçirdiği güneş enerjisi santraliyle de elektrik üretimine başlıyor. Santralle binlerce evin elektrik ihtiyacının karşılaması hedefleniyor...

Besa Grup, Haymana'da elektrik üretimine başlıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Haymana ilçesi Balçıkhisar beldesinde kurduğumuz 4 bin 600 adet panelden oluşan güneş enerjisi santrali ile ilk etapta bin 200 evin elektrik ihtiyacı karşılanacak" bilgisini verdi...

Besa Grup, Haymana'daki güneş enerjisi santraliyle elektrik üretimine başlıyor!

Efe Bezci, "Toplam 1 milyon 100 bin avroya kurulması öngörülen Haymana Güneş Enerjisi yılda 1 milyon 800 bin kilowatt saat (kwh) elektrik enerjisi üretecek" dedi

haymana elektrik sorunu Haberi

haymana elektrik sorunu


Ankara Milletvekili Levent Gök Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı çeşitli mahallelerin yol ve ulaşım sorunları, elektrik hizmeti ile kanalizasyon hizmeti ile ilgili sorunlarını meclise taşıdı.


Gök 5 soru önergesi olmak üzere toplamda 90 soru hazırladı. Hazırladığı soruları Başbakan Davutoğlu'na ileten Gök, Haymana'nın hemen hemen bütün mahallelerinin sorunlarına değindi.


Levent Gök'ün soruları


1. ÖNERGE

1-   Haymana İlçesi SÖGÜTTEPE Mahallesinin cami minaresi ve cami bakımının yapılması ne zaman gerçekleştirilecektir? Köy Konağı yapılması programa alınmış mıdır?


2-   Haymana İlçesi YEŞİLYURT Mahallesi Caminin bakım ve onarımı ile çevresinin düzenlenmesi ve köy içinde harabeye dönüşmüş yapıların yıkılması işleri için ne zaman bir talimat vereceksiniz?


3-   Haymana İlçesi İNCİRLİ Mahallesinde Büyük bir ihtiyaç olduğu belirtilen Köy Konağı yapımı ne zaman gerçekleştirilecektir?


4-   Haymana İlçesi DEVECİ Mahallesinin toplantı salonu...