02 / 05 / 2024

Hayrettin Demirbaş

Hayrettin Demirbaş

Balıkesir'de faaliyet gösteren hazır beton şirketlerinin anlaşarak hazır beton fiyatlarını yüzde 40 oranında arttırmaları üzerine bazı müteahhitler inşaatlarına ara verirken bazıları da projelerini rafa kaldırdı.

Kentsel dönüşüm sadece bir mühendislik projesi değildir!

Balıkesir İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş kentsel dönüşümün sadece bir mühendislik projesi olmadığını, sosyologların, tarihçilerin, psikologların da bulunduğu sosyal bir proje olduğunu söyledi...

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Mutfağın demirbaşına okkalı zam! Ucuza kaçana da kritik uyarı

Mutfağın demirbaşı kırmızı et fiyatlarına zam gelecek. Kıymanın kilosunun 500 TL'yi bulduğunu söyleyen kasaplar, 340 TL'nin altında satılan kıymalar için uyarıda bulundu.

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Hayrettin Çaycı Kimdir?

Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın mesleği nedir? Hayrettin Çaycı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirbaş tarafından kuruldu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hayrettin Çavuş Mahallesi, 254 ada, 34 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Hayrettin Demirbaş Haberi

Hayrettin Demirbaş

Hazır beton fiyatlarına yapılan yüksek zammın kent ekonomisini olumsuz yönde etkileyeceğini söyleyen Balıkesir İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş, müteahhitlere birlikte hareket etme çağrısında bulundu. 


Balıkesir'de 60'a yakın müteahhit olduğunu ve bunların bir araya gelerek bir hazır beton firması kurabilecek güçte olduklarını söyleyen Demirbaş, zamlara tepki göstermek gerektiğini belirtti. Müteahhitlerin ilk tepkilerinin 10-15 gün beton almamak olabileceğini kaydeden Demirbaş "Hatta müteahhitler bir araya gelerek kendileri hazır beton tesisi kurabilirler. 5 müteahhit bir araya gelse kurarlar. 10 milyona bir tesis kurulur. Birer dairelerini satsalar ortak bir şekilde prefabrik bir tesis de kurabilirler. Özellikle Set Beton'un birkaç yıl önce üretimi durdurması Balıkesir'deki beton fiyatlarını yükseltti. Müteahhitler ortak bir şekilde bir araya gelerek Müteahhitler Birliği Hazır Beton Tesisi diye , bir...