27 / 04 / 2024

hayri gül spor salonu

hayri gül spor salonu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, incelemelerinde spor tesislerinin verimli kullanılmadığını tespit etti. Bakanlık, bazı spor alanlarını özelleştirmeye hazırlanırken Erzurum kayak bölgesi ilk sırada yer alıyor....

Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki inşaatları inceledi!

Adalet Bakanı Gül, 25 Aralık Anadolu Lisesi ve spor salonu, Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi ile olimpik yüzme havuzu inşaatlarını gezerek, ilgililerden bilgi aldı..

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binasında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  30 bin TL sermaye ile bugün Özcan Çikdem tarafından kuruldu. 

Antalya 100.Yıl spor tesislerinin imarı yönetmeliklere aykırı!

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, 100.Yıl spor tesislerinin TOKİ tarafından ‘turizm ve ticaret’ alanı olarak planlanmasının Anayasa ve yönetmeliklere aykırı olduğunu iddia etti.

Gölcük Göl Kenarı rekreasyon çalışmalarına başlandı!

Ödemiş’in turizm açısından önemli bir yere sahip olan Gölcük mahallesinde rekreasyon çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında göl kenarındaki 5500 m² alanda dinlenme alanları, yürüyüş yolları, paten pisti, spor alanları yer alacak.

Kayseri Bünyan'da Gül Park Spor Kompleksi yarın açılacak!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Güllüce mahallesinde yapımı tamamlanan “Gül Park Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Parkı’nın 5 Ekim Pazartesi saat 12.00’de düzenlenen törenle hizmete açılacağını söyledi.

Karaman Çok Amaçlı Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı. Spor salonunun 750 iş günü içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Seçke İnşaat Taşımacılık Temizlik Gıda Spor Hizmetleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Seçke İnşaat Taşımacılık Temizlik Gıda Spor Hizmetleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, 147 bin 500 TL sermaye ile Şişli'de 9 Haziran'da açıldı.

Sarnıç Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Sarnıç Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temeli törenle atıldı. Sadece son 40 gün içinde 15 ilçede gerçekleştirdikleri temel atma ve açılış törenlerini hatırlatan Başkan Kocaoğlu, “Kenti topyekun kalkındırmak üzere çalışmaya devam edeceğiz" mesajı verdi.

Kepez'de çok amaçlı spor salonu yapım işi ihale edilecek!

Antalya Kepez'de çok Amaçlı Spor Salonu yapım işi 11 Haziran 2015 günü 14:30'da Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edilecek.

Güvercintepe Spor Parkı açıldı!

Bölge çocuklarına ve vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Güvercintepe Spor Parkı’nın açılış törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da katıldı...

hayri gül spor salonu Haberi

hayri gül spor salonu


Türkiye, son birkaç yıldır uluslararası önemli spor organizasyonlarına başarıyla ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, incelemelerinde tesislerin verimli kullanılmadığını tespit etti. Bakanlık, bazı spor alanlarını özelleştirmeye hazırlanırken Erzurum kayak bölgesi ilk sırada yer alıyor.


Pekin Olimpiyatları’nın ardından başlatılan sporda tesisleşme hamlesi hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Tayyip Erdoğan, 213 tesisin açılışını yaptı. Ancak aralarında Erzurum, Mersin ve Trabzon'a inşa edilen komplekslerin de bulunduğu birçok tesis verimli kullanılamıyor. Bu sebeple bazı tesislerin özelleştirilmesine karar verildi. İlk olarak Erzurum Palandöken ve Mekanik kayak tesisleri özelleştirilme kapsamına alındı.


Bu uygulama sadece Erzurum’la sınırlı kalmayacak. 81 ilde toplam 789 proje, spor yapacakların hizmetine sunulacak. Spor Teşkilatı, federasyonların kullanımında bulunan bazı tesisleri de geri alacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2010 yılında Dünya Basketbol Şampiyonası...