26 / 07 / 2024

hayvan bakımevi yapımı

hayvan bakımevi yapımı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir’e sokak hayvanlarının rehabilitasyonu kapsamında modern ve büyük bir hayvan bakımevi yapılacağını bildirdi. Bakanlıktan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan ve Nuri Vural tarafından kuruldu.

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

Yeşilyurt'ta otel yapımına izin veren plan geri çekildi!

Yeşilyurt'ta Bakanlık tarafından park alanından çıkarılıp turizm alanına çevrilen ve 15 katlı iki otel yapımına izin veren plan değişikliği Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ile geri çekildi. Bölge yeşil kalacak...

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor. İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak. 

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Artvin hayvan bakımevi 23 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Artvin Belediyesi’nin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteğiyle yaptıracağı hayvan bakımevi 23 Ocak’ta ihale edilecek.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

hayvan bakımevi yapımı Haberi

hayvan bakımevi yapımı



Orman ve Su İşleri Bakanlığı toplam maliyeti 15 milyon TL’nin üzerinde olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi projesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne geçici hayvan bakımevi yapımı ile ilgili 1 milyon TL ödenek aktardı. Bakanlıktan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:


“Sokak Hayvanlarının Rehabilitasyonu Projesi kapsamında; Balıkesir’e Bakanlığımızın desteği ile modern ve büyük bir hayvan bakımevi yapılıyor. 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu`nun 19 uncu maddesinde ‘Ev ve süs hayvanlarının korunması maksadıyla bakımevleri ve hastaneler kurmak; buralarda bakım, rehabilitasyon, aşılama ve kısırlaştırma gibi faaliyetleri yürütmek için, başta yerel yönetimler olmak üzere diğer ilgili kurum ve kuruluşlara Bakanlıkça uygun görülen miktarlarda mali destek sağlanır’ hükmü yer almaktadır. Bununla birlikte, Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği`nin 51’inca maddesinin birinci fıkrasında ‘5199 sayılı Kanun hükümleri gereğince Bakanlık...