30 / 04 / 2024

hayvan barınakları onarımı

hayvan barınakları onarımı

Antalya ’nın Manavgat ilçesinde belediye tarafından açılan Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Barındırma Merkezi’nde yenileme çalışmaları başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaları yerinde inceledi.

Rasulayn Hastanesi'nde başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı!

Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn'da YPG/PKK'nın büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından onarım çalışmalarından sonra yataklı servisleriyle hizmete açıldı.

Ataşehir Hayvan Barınağı onay bekliyor!

Ataşehir Belediyesi'nin Ferhatpaşa bölgesinde kendi mülkiyetindeki arsada hayata geçireceği hayvan barınağı projesi, İBB'den onay bekliyor.

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağının yapımına başlandı.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nin kente kazandıracağı belirtildi.

Suricatta Systems acil durum barınakları üretiyor!

Suricatta Systems, DuPont™ Tyvek® ileri teknoloji su yalıtım örtüleri ve DuPont™ Plantex® geotekstil ürünleri kullanarak yüksek performanslı, taşınması kolay ve her ortama uyarlanabilir acil durum barınakları üretti.

Antalya Manavgat'ta hayvan barınakları yenileniyor!

Antalya ’nın Manavgat ilçesinde belediye tarafından açılan Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Barındırma Merkezi’nde yenileme çalışmaları başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa'da tüm ilçelere hayvan barınağı kurulacak!

Bursa Büyükşehir Belediyle Başkanı Recep Altepe, Can Dostları Derneği üyelerini ağırladı. Altepe; yer gösterildiği takdirde Bursa’nın tüm ilçelerine hayvan barınağı kurmak için hazır olduklarını açıkladı.

Demirci'de kurtarılan Emine Nur Barış'ın evinin onarımı yapılacak!

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, muhabir tarafından yangından kurtarılan 9 yaşındaki Emine Nur Barış'ın evinin onarımını yapacaklarını bildirdi.Barış ailesine, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından yardım eli uzatıldı.

Ataşehir hayvan barınağının akıbeti belli oldu!

Ataşehir Belediyesi, Ferhatpaşa Can Dostum Hayvan Barınağı için 2 ay içinde ihaleye çıkacak. Barınak yıl sonunda açılacak. Peki, Ümraniye’de kalan ve mülkiyeti Kadıköy Belediyesi’ne ait Geçici Hayvan Barınağı’nda son durum ne? İşte cevabı…

Beyoğlu bölge mezarlıkları bakım onarım ve çevre düzenleme işi ihalesi!

Beyoğlu bölge mezarlıkları bakım onarım ve çevre düzenleme işi ihale edilecek. İhale 13 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek...

Anadolu 3. Bölge mezarlıklarında bakım onarım ve çevre düzenleme işi!

Anadolu 3. Bölge mezarlıklarında bakım onarım ve çevre düzenleme işi ihale edilecek. İhale 13 Şubat 2014 tarihinde saat 10:00 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek...

Taşınmaz kültür varlıklarının esaslı onarımı!

Taşınmaz kültür varlıklarının esaslı onarımı, 660 nolu İlke Kararında belirlenen esaslara uygun olarak yapılıyor. Bu onarımlar arasında, Konsolidasyon; Liberasyon, Renovasyon, Reintegrasyon, Rekonstrüksiyon gibi işlemler bulunuyor...

Esaslı onarım nedir?

Esaslı onarım nedir? Esaslı onarım sebebiyle tahliye nasıl yapılıyor? Ev sahibinin ve kiracının esaslı onarım hususundaki hakları nelerdir? İşte 6098 sayılı Borçlar Kanununda bulunan esaslar...

hayvan barınakları onarımı Haberi

hayvan barınakları onarımı

Çalışmalar kapsamında Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Barındırma Merkezi’nde hayvanların daha sağlıklı ve hijyen ortamda yaşamasının esas alındığı belirtilirken, kafeslerin zeminleri ile kolay temizlenebilir malzeme ile kaplandığı bildirildi. Çalışmalar kapsamında ayrıca zaman içerisinde yıpranan kafes telleri de hayvanlara zarar vermeyecek boya ile boyanmaya başlandığı, hayvanların ıslak zeminde oturmamaları için tüm kafeslerde özel malzemeden yapılmış yükseltici palet uygulaması yapıldığı kaydedildi. Ayrıca kedi ve köpek gibi evcil hayvanların istedikleri zaman bulundukları kafeslerden çıkarak doğal ortamda gezebilmeleri için de çevre düzenlemesi çalışmalarının başlatıldığı ifade edildi. Yenileme çalışmalarının ameliyathane, mutfak ve bekçi kulübelerinde de sürdüğü bildirildi.



Çalışmaları yerinde inceleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Hayvan Barınağı’nı kısıtlı imkanlarımıza rağmen 2013 yılı başında hayata geçirdik. Barınağımızda yenileme ihtiyacı doğmuştu. Çalışmalarımız kapsamında hayvanların her...