04 / 05 / 2024

hazar gölü mavi bayrak projesi

hazar gölü mavi bayrak projesi

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Elazığ'ın Sivrice İlçe Belediye Başkanı seçilen Ebubekir Irmak, ilçeye yapacağı ilk hizmetin Hazar Gölü’ne Mavi Bayrağı geri kazandırmak olacağını söyledi...

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

Elazığ'daki Mavi Göl apartmanının önünden geçen herkes yıkılacağını düşünürdü! 

Elazığ Gezin'de 3 dönem belediye başkanlığı yapan Fethi Aydın, "Her deprem olduğunda ilk dikkatimizi çeken bina Mavi Göl idi. ‘Acaba bir şey oldu mu’ diye sorardık. Maalesef bu sefer oldu" dedi...

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü Cihangir'de ev arıyor!

Aynı eve çıkmayı planlayan Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir’de ev ararken görüldü.

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir'den ev bakıyor!

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hazar Ergüçlü, Cihangir’de ev ararken görüntülendiler. Aynı eve çıkmayı planlayan ünlü çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı söyleniyor.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

Mamak Mavi Göl projesi iptal!

Ankara 7. İdare Mahkemesi, daha önce yürütmeyi durdurma kararını verdiği, Mavi Göl'ün bulunduğu alana ilişkin yüksek yoğunluklu yapılaşmayı öngören işlemi kamu yararına aykırı olması nedeniyle iptal etti.

Gölbaşı Mavi Şehir'de satışlar 31 Ağustos'ta başlıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı. “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

Van Gölü sahilleri mavi bayrak alacak!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Gölü sahillerinin "mavi bayrak" alması için Türkiye Çevre Eğitim Vakfına (TÜRÇEV) müracaat etti.

Mavi Göl kararıyor!

Mogan Gölü’ndeki çevre felaketinin bir benzeri Mavi Göl’de yaşanıyor. Bölgedeki taş ocağının atıkları, gölün güneydoğu tarafından kaynağına zarar veriyor. Bataklığa dönen göldeki balık ölümleri korkutuyor.

2014'te tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu!

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu. Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar, "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" dedi

Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı!

Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle sakin geçen bölgede, gruplar halinde gelenler 70 kuruşa, yalnız gelenler ise 2,5 liradan başlayan fiyatlarla günü birlik tatil yapabiliyor.

hazar gölü mavi bayrak projesi Haberi

hazar gölü mavi bayrak projesi


30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Elazığ'ın Sivrice İlçe Belediye Başkanı seçilen Ebubekir Irmak, ilçeye yapacağı ilk hizmetin Hazar Gölü’ne Mavi Bayrağı geri kazandırmak olacağını söyledi.


Belediye Başkanı seçilen Ebubekir Irmak, mazbatasını alarak göreve başladı. Irmak, seçim döneminde vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için yoğun bir tempoda çalışacaklarını ifade ederek yapacakları hizmetle Sivrice’nin hak ettiği yere ulaşacağını kaydetti. Belediye encümen üyeleriyle birlikte Hazar Gölü'nde incelemelerde bulunan Irmak, bu hafta içerisinde sahil kenarında çevre düzenlemesine başlayacaklarını söyledi. Çalışmalar kapsamında ilk olarak öğretmen evi ile rehabilitasyon merkezi arasındaki sahil kesiminin iş makineleriyle düzeltip çöp ve sazlıklardan arındırılacağını belirten Irmak, bu sayede Hazar Gölü'nü yaklaşan turizm sezonuna hazır hale getireceklerini dile getirdi.


Irmak, ayrıca Hazar Baba Kayak Merkezi'nde de incelemelerde bulunarak kış turizmi için...