09 / 05 / 2024

Hazar Gölü Tatil

Hazar Gölü Tatil

Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle sakin geçen bölgede, gruplar halinde gelenler 70 kuruşa, yalnız gelenler ise 2,5 liradan başlayan fiyatlarla günü birlik tatil yapabiliyor.

Okullarda 9 gün tatil kararı: MEB o tarihte anaokulundan liseye kadar her sınıf için tatile girileceğini duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda 4 gün ders ve 3 gün tatil uygulama önerisinin kesin bir dille reddedildiğini açıkladı. Bu açıklama, öğrenciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Milyonlarca anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, Eylül ayı itibariyle derslerine başladı.

Gülşen: İspanya'dan ev aldım!

İspanya'dan ev aldığı haberlerini doğrulayan Gülşen, ''Orada evlenmiştik, güzel bir ev aldık. Yazları gidip tatil yapacağız'' dedi.

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü Cihangir'de ev arıyor!

Aynı eve çıkmayı planlayan Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir’de ev ararken görüldü.

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir'den ev bakıyor!

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hazar Ergüçlü, Cihangir’de ev ararken görüntülendiler. Aynı eve çıkmayı planlayan ünlü çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı söyleniyor.

Jiva Beach Resort'ta 5 bin metrekarelik doğal göl keyfi!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenler için sıra dışı mimarisiyle Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, tam ortasındaki 5 bin m2’lik doğal gölü ile ilgi uyandırıyor.

Sky Tower Devri Tatil ile 7 gece 8 gün tatil!

Sky Tower Hotel Devri Tatil projesi ile tatil severlere istenilen dönemlerde tatil imkanı sağlıyor. Düzce Akçakoca'da hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 7 gece 8 gün tatil fırsatı sunuluyor.

Sinpaş İncek Life'ta her şey dahil 365 gün tatil!

Dairelerin 300 bin 768 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Sinpaş İncek Life Evleri 150 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Proje "Sinpaş İncek Life'ta her şey dahil 365 gün tatil" sloganıyla tanıtılıyor.

Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı!

Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle sakin geçen bölgede, gruplar halinde gelenler 70 kuruşa, yalnız gelenler ise 2,5 liradan başlayan fiyatlarla günü birlik tatil yapabiliyor.

Ak-Gül Grup Bodrum'da 100 milyon dolarlık tatil köyü kuracak!

Türkiye’nin farklı şehirlerinde toplam 7 otelinde bin 680 yatak kapasitesiyle alternatif turizm alanında hizmet veren Ak-Gül Grup, Bodrum’un Mazı bölgesinde inşa edeceği yeni oteliyle grubun yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor...

Ebubekir Irmak: Hazar Gölü'ne mavi bayrağı geri kazandıracağız!

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Elazığ'ın Sivrice İlçe Belediye Başkanı seçilen Ebubekir Irmak, ilçeye yapacağı ilk hizmetin Hazar Gölü’ne Mavi Bayrağı geri kazandırmak olacağını söyledi...

Hazar Gölü'nün etrafındaki yapılaşma gölü tehdit ediyor!

Katı atıkların tehditi altında olan Hazar Gölü'nün çevresindeki yapılaşma nedeniyle hızla kirlendiği ifade edildi...

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu, Bodrum'da villa kiraladı!

Gülşen, Ozan Çolakoğlu ile Bodrum'daki villada tatil yapıyor... Popçu ile müzisyenin Çeşme'de de aynı odada kaldığı söyleniyor

BoConcept, Sapanca Gölü'nde çift kişilik tatil hediye ediyor

Dünyanın önde gelen tasarım mobilya markası BoConcept'in Etiler mağazasında temmuz ayı boyunca devam edecek 'şžehre Mola Verin' kampanyası ile yapacağınız 5 bin euroluk alışverişlerinizde Sapanca Gölü kenarında çift kişilik bir haftasonu tatili kazanacaks

Hazar Gölü Tatil Haberi

Hazar Gölü Tatil


Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bin yatak kapasitesi bulunan Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle sakin geçen bölgede, gruplar halinde gelenler 70 kuruşa, yalnız gelenler ise 2,5 liradan başlayan fiyatlarla günü birlik tatil yapabiliyor.


700 KİŞİLİK KONAKLAMA İMKANI


Türkiye'nin en derin gölü olan ve Doğu'nun gizli denizi olarak bilinen Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulanan Hazar Gölü'nün uzunluğu 22 kilometre, genişliği ise yaklaşık 6 kilometre. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Hazar Gölü'nün çevresinde bulunan tatil köyleri ve apart otellerde gecede 700 kişi konaklama imkanına sahip olurken, kamp alanlarına kurulan çadır kentlerde ise 300'den fazla kişi kalabiliyor. Doğu'nun saklı denizi olarak bilinen Hazar Gölü'nün sahilinde işletmeciler, şezlongları koyup, şemsiyeleri açmasının ardından tatilcileri beklemeye başladı. Ramazan ayı nedeniyle sezonun geç açıldığı Hazar Gölü'nde...