12 / 05 / 2024

Hazem Adnan M Alarour

Hazem Adnan M Alarour

Saf Elmas Emlak Limited Şirketi, Hazem Adnan M Alarour, Sohaıb Adnan M Alaraour, A. Adnan M Alaraour ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Muratpaşa Sokak'ta kuruldu.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde sona gelindi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Soylu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda videoya da yer verdi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Adnan Polat’tan Macaristan’a 1 milyar Euro’luk yatırım!

Adnan Polat, Macaristan'da 1 milyar Euro'yu aşkın gayrimenkul ve enerji yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca aklında bölgedeki başka ülkeler ve yepyeni iş alanları var.

Adnan Oktar: Tek bir malım, mülküm hiçbir şeyim yok!

Adnan Oktar Grubu'na yönelik 171'i tutuklu 226 sanıklı davaya devam edildi. Oktar ifadesinde, "Ben 65 yaşındayım tek bir malım, mülküm hiçbir şeyim yok” şeklinde konuştu.

Şehir Plancıları Odası'ndan Adnan Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Diyarbakır Şubesi Eşbaşkanları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Adnan Oktar'ın villasının çevresindeki yıkım tamamlandı!

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villasının çevresindeki kaçak yapıların yıkımı tamamlandı. Onlarca yapının bulunduğu alanda sadece iki yapı ayakta kaldı.

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki arazisinde yıkım tamamlandı!

Adnan Oktar'ın Kandilli'de villası ve çevredeki kaçak yapıların yıkımında sona gelindi. Birbirine bağlı onlarca yapının bulunduğu alanda sadece iki yapı ayakta kaldı.

Adnan Oktar’ın villasındaki yıkım tartışma konusu oldu!

Adnan Oktar grubunun Kandilli’deki villasında yıkım çalışmaları başladı. Arazide bulunan kaçak yapılar tartışma konusu oldu.

Adnan Oktar'ın villasındaki yıkım devam ediyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun el koyduğu Adnan Oktar’ın kaldığı Kandilli’deki villanın kaçak bölümlerinin yıkım çalışmaları devam ediyor...

Adnan Oktar'ın villasındaki yıkım havadan görüntülendi!

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villasının yıkımı bugün başladı. Tahliye edilen villada yıkım çalışmaları havadan fotoğraflandı.

Hazem Adnan M Alarour Haberi

Hazem Adnan M Alarour

Saf Elmas Emlak Limited Şirketi, Hazem Adnan M Alarour, Sohaıb Adnan M Alaraour, A. Adnan M Alaraour ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Muratpaşa Sokak'ta kuruldu.


Saf Elmas Emlak Limited Şirketi iş konusu; a)Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. Kent içinde, kent dışında, belediye sınırları içerisinde veya dışında, imarlı ve imarsız her türlü arsa ve arazinin, konut ve barınma amacıyla kullanılan bağımsız mülkiyet konusu ev yalı, konak, köşk, villa, kat mülkiyeti yasası çerçevesinde alınıp, satılabilen ve kiralanabilen apartman dairesi ve bağımsız bölümleri, eklentilerinin, şirket,otel, motel, kamping, tatil köyü, turistik...