02 / 05 / 2024

hazine arazilerine indirim mi yapılacak

hazine arazilerine indirim mi yapılacak

Vergi ve ekonomi paketi TBMM Başkanlığına sunuldu. Söz konusu ekonomi paketinde hazine arazileri ile ilgili önemli detaylar yer aldı. İşte ayrıntılar...

Sahte emlakçılar şimdi de hazine arazilerine dadandı! Satılık Hazine arazisi tuzağına binlerce kişi düştü! 

Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan ve aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.

O ilde Hazine'ye ait 51 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Konya Ereğli Milli Emlak, Konya Ereğli'deki 51 adet Hazine gayrimenkulünü yüzde 20 indirim ve taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Konya Ereğli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 11 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan fırsat! 

Van Milli Emlak, Van ili İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde yer alan 11 adet Hazine arsasını yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Van'da yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar?

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme! Bu cezalara yüzde 25 indirim geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı faaliyet yürüten Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Tahsilat Genel Tebliği yayımlandı. Milyonlarca yurttaşı kapsayan trafik, otoyol, köprü geçiş gibi idari para cezalarının süresinde ödenmesi halinde yüzde 25 indirim uygulanacak.

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ''fiyat sabitleme'' çağrısına her geçen gün yeni sektörler ve firmalar ekleniyor. Şimdi ise Ünlü giyim firması ''Vaggon'' bu çağrıya ses verdi. Fiyat sabitleme ve indirim kampanyası düzenliyor.

2B arazi satışı 2022 nasıl yapılacak? 2B arazisi nasıl alınır?

Türkiye genelinde yer alan ve orman vasfını yitirmiş olan hazine arazilerine 2B arazi deniyor. Uzun zamandır beklenen 2B arazi düzenlemesi yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası 2B arazilerinin satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, 2B arazi satışı 2022 nasıl yapılac

Hazine arazilerinin satışına yüzde 20 indirim geldi! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hazine taşınmazlarının satışına yeni düzenleme geldi. Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren yeni düzenlemenin detayları belli oldu. Bu kapsamda Hazine taşınmazlarının doğrudan satışlarında, peşin ödemeler için yüzde 20 oranında indirim uygulanacak...

Vergi ve ekonomi paketi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi! Hazine arazilerinde yüzde 20 indirim ve 5 taksit fırsatı!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren haber geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen hazine taşınmazlarının rayiç bedel üzerinden doğrudan satışlarında, satış bedelinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20'lik bir indirim yapılacak.

29 ilde 5 bin hazine arazisi satışa çıkacak! Peşin ödeyene indirim de yapılacak

AK Parti'nin TBMM gündemine getirdiği Torba Yasa Teklifiyle 29 ilde 5 bin hazine taşınmazı satışa çıkacak. 15 bin kişinin üzerinde yaşadığı bu arazilerden satın alanlara peşin ödemeleri halinde indirimler de yapılacak.

Hazine arazileri için yeni düzenleme! Kiracılara öncelik, 5 taksit ve yüzde 20 indirim avantajı!

TBMM'ye sunulan torba teklif kapsamında, hazine gayrimenkullerinin kiralanmasına ve satışlarına düzenleme yapılıyor. Bu kapsamda kiracılara öncelik tanınması planlanırken, satışlarda da 5 taksit ve yüzde 20 indirim avantajı sunulması öngörülüyor...

Hazine taşınmazlarının satışında yüzde 20 indirim!

Vergi ve ekonomi paketi TBMM Başkanlığına sunuldu. Söz konusu ekonomi paketinde hazine arazileri ile ilgili önemli detaylar yer aldı. İşte ayrıntılar...

Şile'de kaçak konteynerle mücadele devam ediyor!

İstanbul'un Şile ilçesinde hazine arazilerine kurulan kaçak konteyner ve prefabrik evlerin sökümü devam ediyor. 

hazine arazilerine indirim mi yapılacak Haberi

hazine arazilerine indirim mi yapılacak

TBMM Bakanlığına sunulan söz konusu vergi ve ekonomi raporunda üzerinde yerleşim yeri bulunduğu gerekçesiyle orman sınırları dışına çıkartılarak tapuda Hazine adına tescil edilen taşınmazlar, 2/B alanlarındaki taşınmazların satışına yönelik hükümlerle kıyas edilerek hak sahiplerine doğrudan satışı gerçekleşecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TBMM Başkanlığı'na sunulan Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına yönelik Kanun Teklifi'ne göre taşıma yoluyla eğitime erişim kapsamındaki hizmet alımlarında ek fiyat farkı geliyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası'na borcu olan devam eden tarımsal üreticiler ve kefillerden kesin aciz vesikasına bağlanan alacak, faiz yürütülmeksizin takip edilecek ve yapılan tahsilat, tahsilatın yapıldığı ayı izleyen ayın ilk haftası içerisinde...