29 / 04 / 2024

hazine arazilerinin satılması

hazine arazilerinin satılması

İstanbul Valiliği, Silivri, Çatalca ve Arnavutköy'de Hazine arazilerini işgal edip üçüncü kişilere usulsüz şekilde satıldığı ve kiralandığının tespit edildiğini belirterek, vatandaşları mağdur olmamaları konusunda uyardı.

Konut krizi Hazine arazilerinin satışıyla çözülür mü? Belçika yüzölçümünden büyük bir alan satılacak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, hükümet tarafından barınma sorununun çözülmesi için Hazine arazilerinin satışa sunulmasının planlandığını anımsattı ve konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hazine arazilerinin halka arzı netleşiyor! Rekabetçi ortamda, binlerce arazi satılacak!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken yeni kararlar da peş peşe alınıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dönüşüm için hazine arazilerinin halka arz edileceğini duyurdu.

Konya'da 182 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan büyük Ekim fırsatı! 

Konya Kulu Milli Emlak Şefliği, Konya ili, Kulu ilçesi, Zincirlikuyu Mahallesi'nde yer alan 182 adet Hazine arsası satılıyor. İşte detaylar...

Aynı konutun birden fazla kişiye satılması nasıl önlenir?

Aynı konutun birden fazla kişiye satılmasının önlenmesi mümkündür. Bu durumda uzman kişiler, bu satışın önlenmesi için yöntemleri sunmuştur. Peki aynı konutun birden fazla kişiye satılması hangi yöntem ve haklarla önlenir? Aynı konutun birden fazla kişiye satışının önlenmesini sağlayan yöntemler…

Merkez Bankası'ndan yeni dolar hamlesi! 19,15 TL'den ucuza dolar satılmasın! Aradaki fark açılsın!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası döviz talebini azaltmak için yeni hamlede bulundu. 19,15 TL'den ucuza dolar satılmasın! Aradaki fark açılsın!

Hazine'ye ait 2B ve tarım arazilerinin satışında son dakika! Resmen 4 gün kaldı! Başvuru ve ödemeleri kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık günü biteceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Tarihi geçmiş ürünün zincir markette indirimli satılmasına tepki yağdı

Zincir marketler uyguladıkları fiyat politikası ile uzun süredir gündemde. Son olarak tarihi geçmiş bir ürünün rafta yer alması ve indirimli satılması tüketicileri isyan ettirdi.

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Hükümet hazine arazilerinin satışına başladı! 3 ilde 634 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çanakkale, Muğla ve Mersin illerinde yer alan 11 hazine arazisini 634 bin 425 TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 25 peşinat ile 24 taksit imkanıyla satıyor...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

Hazine uygun şartlarla arazi satışını nasıl yapacak? İhale usulü gündemde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından duyurulan Hazine arazilerinin ucuz arsa yaratılması amacıyla satışının hangi şartlarda gerçekleştirileceği gündemde yer alıyor. Peki Hazine uygun şartlarla arazi satışını nasıl yapacak? İşte ayrıntılar..

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

hazine arazilerinin satılması Haberi

hazine arazilerinin satılması

İstanbul Valiliği, Silivri, Çatalca ve Arnavutköy'de Hazine arazilerini işgal edip üçüncü kişilere usulsüz şekilde satıldığı ve kiralandığının tespit edildiğini belirterek, mağdur olmamaları için vatandaşları uyardı.


İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Silivri ve Çatalca'ya bağlı eski Istranca mahalleleri (Sayalar, Danamandıra, Çayırdere, Hallaçlı, Aydınlar vs.) ile Arnavutköy'e bağlı bazı mahallelerdeki Hazine taşınmazlarının, son günlerde artan bir şekilde işgal edildiği kaydedildi.


Açıklamada, defterdarlıkça, dilekçe ve şikayetler üzerine yapılan çalışmalarda arazilerin bu kişilerce, usulsüzce ve muhtarlık mührüyle mühürlenerek adi evrak niteliği taşıyan "alım/satım veya zilyetliğin devri sözleşmesi" adıyla üçüncü şahıslara bedeli mukabilinde satıldığı veya kiralandığının tespit edildiği vurgulandı.


İstanbul Valiliği'nce ilgili kaymakamlıkların bilgilendirildiği kaydedilen açıklamada, Hazine'ye ait taşınmazların (Hazine'nin özel mülkiyetinde olan veya devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan/tescil harici) gayriresmi bir şekilde alım-satım/devir veya kiralama işlemlerine...