06 / 05 / 2024

hazır beton inşaat sektörü

hazır beton inşaat sektörü

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, hazır beton sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Işık, hazır betonun inşaat sektörünün en önemli parçası olduğunu söyledi.

Hazır beton sektörü inşaat projeleriyle yüzde 5 büyüme hedefliyor!

Türkiye'de yapılması planlanan inşaat projeleriyle hazır beton ihtiyacının artacağı söyleyen THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Projelerle birlikte hazır beton sektöründe 2013 yılı sonunda yaklaşık yüzde 5'lik büyüme bekliyoruz" dedi..

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Hazır beton fiyatları 3 yılda 3 kat arttı!

İnşaat Doktoru sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'de 1 metreküp C20 hazır beton fiyatlarındaki değişimlerini yazdı. Hazır beton fiyatlarının 3 yılda 3 kat arttığı görüldü.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! İnşaat sektörü yön arıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2024 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Hazır beton güven endeksi eşik değerin üzerinde! 

İnşaat sektörünün büyüme hızını gösteren öncü göstergelerden biri olan Hazır Beton Endeksi eşik değerin üstüne yükseldi.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Hazır Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Hazır Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu.

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

hazır beton inşaat sektörü Haberi

hazır beton inşaat sektörü

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, hazır beton sektörünün son durumunu yorumladı. "Hazır beton, 109 milyon m3'lük üretim ve 16 milyar' TL'nin üstünde gelir hacmiyle inşaat sektörünün en önemli parçasıdır" vurgusunda bulunan Yavuz Işık, "THBB'nin kurulduğu 1988 yılında ülkemizde yıllık 1.5 milyon m3 beton üretilmekte iken günümüzde üretim yıllık 109 milyon m3'e yükselmiştir. Türkiye, bu büyüme performansıyla beton üretiminde 2009'dan bu yana Avrupa'nın lideriyken, Çin ve ABD'nin ardından dünyanın üçüncü en büyük hazır beton üreticisi olmuştur" dedi. 


Gelişime olan inancıyla THBB'nin geçtiğimiz yıl Berlin'de gerçekleşen Genel Kurul'da, Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) başkanlığını Türkiye'ye kazandırdığını hatırlatan Yavuz Işık, şöyle devam etti: "Bu adımla 1991 senesinden bu yana üyesi olduğumuz ERMCO'da daha fazla söz sahibi...