17 / 05 / 2024

hazır betona ceza

hazır betona ceza

En fazla ceza hazır betona geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerince, yapı malzemesi üretici ve satıcılarına yönelik denetimlerde 123 firmaya 1 milyon 17 bin lira para cezası verildi...

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Çimento ve hazır beton sektörü mercek altında: Rekabet Kurumu 370 milyon TL ceza kesti! 

Rekabet Kurumu çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon TL tutarında idari para cezası kestiklerinin altını çizen Birol Küle, denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. İşte o açıklama...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hazır betona karşı harekete geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hazır beton ürününe yönelik piyasa gözetimi ve denetimlerini sıklaştırarak çalışamlarına hızla devam ediyor.

Yalova'da yıkılan bina atıkları hazır betona dönüştürülecek!

Yalova'da Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünce 1 yıldır sürdürülen Ar-Ge projesi kapsamında yıkılan binaların atıkları, hazır beton sektöründe kullanılarak Türk ekonomisine katkı sağlanacak.

Hazır beton sektöründeki denetimsizlik inşaatta risk yaratıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanınca hazır beton simsarları çoğaldı. Markalı hazır betona göre çok da ucuz olmayan bu ürünlerin kullanımının artması can ve mal güvenliğini tehdit ediyor

Hazır betona neden zam geldi?

Çimentonun hammadesi agrega arzının yetersiz olması nedeniyle hazır betonun metreküpüne 5 liralık zam geldi. Önümüzdeki günlerde çimentoya da zam gelmesi beklenirken, bu hazır beton fiyatlarını 5 lira daha artıracak.

En fazla ceza hazır betona!

En fazla ceza hazır betona geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerince, yapı malzemesi üretici ve satıcılarına yönelik denetimlerde 123 firmaya 1 milyon 17 bin lira para cezası verildi...

Hazır beton üreticisi 6 şirket Rekabet Kurulu tarafından cezalandırıldı!

Rekabet Kurulu tarafından Erzincan'daki hazır beton üreticisi teşebbüslerin satış koşullarını birlikte belirlemeye yönelik faaliyetler yoluyla Rekabet Kanunu'nu ihlal soruşturması tamamlandı. İhlal eden şirketlere ceza kesildi..

TOKİ Antalya Stadyumu'nun tribünleri dışarıdan hazır getirilecek!

Maliyeti 100 milyon liranın üzerinde olması beklenen TOKİ Antalya Stadyumu projesinde değişikliğe gidildi. Projede yerinde dökme beton ile yapılması planlanan tribünlerin dışarıdan hazır getirilmesine karar verildi...

Türkiye Hazır Beton Birliği soruyor: Türkiye depreme hazır mı?

Deprem kuşağında olan ülkemizde çok sayıda insanımızı kaybettik. Bu nedenle Türkiye Hazır Beton Birliği, ‘deprem’ ile yaşamayı öğretmek, kaliteli yapılaşma bilincini aşılamak ve hayat kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor...

DSİ'de su kaynağı hazır olan projelere öncelik veriliyor!

Su kaynağı hazır olan projelere öncelik verildiğini belirten DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Ali Kılıç, DSİ'de ödenek sıkıntısı olmadığını belirtirken tozlu dosyaların hayata geçirildiğini söyledi...

hazır betona ceza Haberi

hazır betona ceza

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, kentsel dönüşüm süreciyle İstanbul'da hız kazanan inşaat sektörüne yönelik denetimleri devam ediyor.


İstanbul İl Müdürlüğü Yapı Malzemeleri Şube Müdürlüğü uzmanları, bu yılın 10 ayında bin 30 işletmeye yönelik denetim gerçekleştirdi.   


Denetimlerde, beton, armatür ve boru gibi yapı malzemeleri üreten ve satan 123 firmayla ilgili işlem yapıldı. Bu denetimlerde, 1 milyon 17 bin 511 lira idari yaptırım cezası uygulandı.


Bakanlık, hazır beton üretimi yapan 22 firma hakkında 334 bin 721 lira cezai işlem yaptı. Armatür ile vana imalat ve satışında standartlara uymayan 19 firmaya 201 bin 649 lira ceza uygulanırken, su yalıtım sektöründe faaliyet gerçekleştiren 5 firmaya 87 bin 862 lira, 7 firmaya ise 74 bin 679 lira ceza verildi.


-Hazır beton ilk sırada 


Denetimlerde, en fazla ceza hazır beton,...