29 / 04 / 2024

Hazır ofislere talep artıyor

Hazır ofislere talep artıyor

Son 3 yılda hızla büyüyen hazır ofis sektörü, genç girişimciler ve yatırımcılar tarafından ilgi görüyor. Günlük, saatlik ve aylık paketlerle, prestijli bir iş adresiniz olabilir.

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.

Hazır giyim ve ayakkabıda büyük zam kapıda! Sektör temsilcileri öyle oranlar verdi ki...

Alım gücündeki erime sebebiyle ayakkabıda talep uygun fiyatlı, sentetik ürünlere kayarken, hazır giyimde de yerli çekildi, bazı firmalar artık satışlarının yüzde 60'lık bölümünü turistlere yapıyor. Fiyatlardaki artışa yetişemeyen vatandaşlar için ise çok büyük zamlar kapıda...

Hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler!

Türkiye’de ofis sektörü her geçen gün büyüyor. Ofis kiralarındaki artış ile birçok şirket hazır ofislere yöneldi. Endless Offices Genel Müdürü Gökmen Özdemir, hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu.

Hazır ofiste büyük avantaj!

Küçülen ofisler,değişen çalışma koşulları ve artan maliyetler nedeniyle hazır ofislere ilgi artıyor. Hem zamanları hem de maliyetten tasarruf sağlayan hazır ofis arzının,2020’de 242 bin metrekare ulaşması bekleniyor.  

Hazır ofislere olan ilgi daha da artacak!

Avustralya’da ortaya çıkarak dünya çapına yayılan hazır ofis sektörü, 40 yıllık hayatının en başarılı dönemlerini yaşıyor. Ortak çalışma alanlarına olan ilginin giderek artması ve yapılan çalışmalar 2020 yılında 5 milyonun üzerinde insan hazır ofis kullanıcısı olacağını gösteriyor...

Yeni trend hazır ofisler! 

Küçülen ofisler, değişen çalışma koşulları ve artan maliyetler nedeniyle hazır ofislere ilgi artıyor. İstanbul'da 2020 yılına kadar, hazır ofis arzının 242 bin metrekareye ulaşması bekleniyor.

Hazır ofislere ilgi artıyor!

İstanbul’da ofis pazarında boşluk oranı yüzde 25’e ulaştı. Küçülen ofisler, değişen çalışma alışkanlıkları ve yeni ofis kurma maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle hazır ofislere olan ilgi artış gösterdi. 

Hazır ofislere talep artıyor!

Son 3 yılda hızla büyüyen hazır ofis sektörü, genç girişimciler ve yatırımcılar tarafından ilgi görüyor. Günlük, saatlik ve aylık paketlerle, prestijli bir iş adresiniz olabilir.

TOKİ Balya konutları 2016 sonunda hazır olacak!

Balıkesir'in Balya ilçesinde TOKİ heyecanı yaşanıyor. Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın girişimleri sonucu konutlar için talep toplanırken, konutların 2016 yılının sonunda hazır olacağı kaydedildi.

Karşıyaka Stadı arazisinin önünü açmaya hazırız!

Karşıyaka Spor Kulübü’nün bir an önce yeni stadına kavuşabilmesi için, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin karşısında yer alan ve Karşıyaka camiasının da talep ettiği arazinin önünü açmaya hazır olduğu açıklandu...

Süleyman Çoruh: 2015 yılında hazır ofis alanlarını büyüteceğiz!

İSTANBUL'da merkezi lokasyonlarda nitelikli ofis alanları metrekare fiyatının 40 dolarlara kadar çıkması ve yoğun araç trafiği girişimciler için fırsata dönüştü. Hazır ofis konseptine olan talep pazarı son 10 yılda büyüdü.

Türkiye Hazır Beton Birliği soruyor: Türkiye depreme hazır mı?

Deprem kuşağında olan ülkemizde çok sayıda insanımızı kaybettik. Bu nedenle Türkiye Hazır Beton Birliği, ‘deprem’ ile yaşamayı öğretmek, kaliteli yapılaşma bilincini aşılamak ve hayat kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor...

DSİ'de su kaynağı hazır olan projelere öncelik veriliyor!

Su kaynağı hazır olan projelere öncelik verildiğini belirten DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Ali Kılıç, DSİ'de ödenek sıkıntısı olmadığını belirtirken tozlu dosyaların hayata geçirildiğini söyledi...

Hazır ofislere talep artıyor Haberi

Hazır ofislere talep artıyor

Ofis kiraları, yasal ve iş yeri adres tarifeleri, ortak kullanım alan ücretleri ile ofis konsept / dekor, aidat, stopaj, vergi, personel maliyet, genel giderler ve sabit giderler düşünülünce aylık sadece 1 ofis kirasına tüm bu giderlerden muaf olmaktır. 


Bir iş yeri açmanın ortalama maliyeti 50.000 TL ile 100.000 TL 'yi bulur, aylık giderler de cabası, hal böyle olunca en fazla talep 3 sene öncesine kadar mobil ve home-office çalışanlardan gelirken, artık tüm sektör ve iş kollarından yoğun bir talep gelmektedir. 


Aylık ücretler 100 TL ile 4.000 TL arasından değişiyor olup, mobil için ortalama 300 TL, kiralık ofis içinde yaklaşık 1.750 TL 'den başlayan fiyatlarla işinizi kurup çalışmaya başlayabiliyorsunuz. 


Son 3 yılda hızla büyüyen hazır ofis sektörü, genç girişimciler. 

yatırımcılar tarafından oldukça ilgi görmektedir....