30 / 04 / 2024

Hazreti Akdemir

Hazreti Akdemir

Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Hazreti Akdemir tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Arnavutköy, Hadımköy Yeşilbayır Mahallesi, Şimşir Sokak'ta kuruldu.

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahöet Akdemir tarafından kuruldu.

Bnmanagement Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnmanagement Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Akdemir tarafından kuruldu.

Işıl Akdemir Evlioğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun?

Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti BBVA'nın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, bankanın müşteri çözümleri ve dijital bankacılık birimlerinde de sorumluluklar üstlenmektedir.

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akdemir ve Jak Kamhi ortaklığında kuruldu. 

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdemir, Aydın İnak ve Bülent Kazan ortaklığında kuruldu.

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

Erkan Akdemir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Akdemir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erkan Akdemir tarafından kuruldu.

Apeg Grup İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Apeg Grup İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Funda Akdemir  tarafından  kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Esa Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esa Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Samet Akdemir tarafından kuruldu.

Hazreti Akdemir Haberi

Hazreti Akdemir

Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Hazreti Akdemir tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane işleri yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, sosyal ve spor tesisleri, toplu konut, okul, otel, motel, alışveriş merkezleri, iş hanları, fabrikalar, yollar baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, kiraya vermek, almak, satmak, gerektiğinde bunların işletmesini yapmak. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...