05 / 05 / 2024

HBB antakyada alt yapı çalışmalarına başladı mı

HBB antakyada alt yapı çalışmalarına başladı mı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’ya bağlı Saraykent Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Hatay'daki imar toplantılarında durak Reyhanlı ve Altınözü!

Geçtiğimiz günlerde Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz’da vatandaşlarla buluşarak gelecek 25 yılın şehircilik planlamalarını masaya yatıran HBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına bağlı uzmanların bu sefer ki ziyaret noktası Reyhanlı ve Altınözü oldu.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlandı!

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

Hatay Altınözü'ne çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığınca il geneli yapımı süren ‘Çok Amaçlı Salon’ projesinin bir yenisi Altınözü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya’da yapımı tamamlanmak üzere olan Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde incelemelerde bulunarak, projenin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi temel atma töreninin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Altınçay mahallesine yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelindeki köprü yapım hizmetleri kapsamında Antakya İlçesine bağlı Altınçay Mahallesi’ne yeni bir köprü kazandırmak için hızlı bir çalışma başlattı.

Altınbaş, bin mağaza açmayı hedefliyor!

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, "Dünyada toplamda bin mağazaya ulaşmayı hedefledik" dedi

Kahramanmaraş'ta 1 milyon m² arazi mercek altında!

Kahramanmaraş'ta usulsüz kullanıldığı belirlenen 1 milyon metrekare devlet arazisi mercek altına alındı

C25'in altında beton kullanımına izin yok!

Fercan Yavuz, 5 yıldan bu yana yapılan binalarda C25'in altında beton kalitesine izin verilmediğini söyledi

Altınyıldız, Ak-Al Tekstil'e kiracı olacak!

Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş, Tekirdağ Çerkezköy’de bulunan taşınmazını Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş’ye uzun süreli olarak kiraladı

Sinpaş GYO, altı ayda 19 milyon 652 bin 844 TL kar etti!

Sinpaş GYO, yılın ilk altı ayında 19 milyon 652 bin 844 TL kar etti

Yelda Altürk Emaar Türkiye Pazarlama Müdürlüğü´ne atandı!

Yelda Altürk Emaar Türkiye´nin tüm pazarlama ve iletişim konularıyla ilgilenecek

HBB antakyada alt yapı çalışmalarına başladı mı Haberi

HBB antakyada alt yapı çalışmalarına başladı mı

Kanalizasyonsuz mahalle ve sokak kalmayacak parolasıyla kent genelinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, Saraykent’e 200’lük borularla 100 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini aktararak, tıkalı olan kanalizasyon hatlarının da yürütülen özverili bir çalışmayla temizlendiğini kaydetti. Kanal atıklarının oluşturduğu kötü kokuların ve çevre kirliliğinin önüne geçerek vatandaşları rahata kavuşturmak için çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğine dikkat çeken HATSU yetkilileri, kanalizasyon dışında arıtma tesisi, yağmursuyu ve içmesuyu şebekesi çalışmalarının vatandaşların sesine kulak vererek son sürat devam ettiğini vurguladı.İdare, kanal hattı çalışmasında 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını bildirdi.


Özyurt...