27 / 04 / 2024

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.



Altyapısı, üstyapısı, modern görüntüsü ve sosyal dokusuyla Hatay’ı marka kent haline getirmek amacıyla çıktığı yolda önemli mesafeler kat eden Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın geleceğine yön vermeye devam eden projelerine bir yenisini daha ekledi. 



İskenderun Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nı hizmete sunarak trafiğe rahat nefes aldıran ve kente yepyeni bir çehre kazandıran Başkan Savaş, bu dev projenin bitiminin hemen ardından Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nin startını verdi. 



Yaklaşık 10 gün önce HBB ekipleri tarafından çalışmalarına başlanan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin temeli, düzenlenen muhteşem bir törenle ve Hatay halkının yoğun katılımıyla atıldı. 





Anayurt


Geri Dön