27 / 04 / 2024

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi temel atma töreninin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.




Hemşehrilerine en iyi hizmeti vermek için mesai anlayışı gözetmeksizin gece gündüz çalışan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde ulaşımı rahatlatma kararlılığıyla sürdürülen Atatürk Caddesi Kavaslı mevkiindeki alt geçit projesi çalışmaları hızla ilerliyor. Temel atma sonrasında 200 adet fore kazığı çakan ve beton dökümünü de gerçekleştiren HBB ekipleri, projenin yüzde 20’lik kısmını tamamlayarak özverili çalışmalarını somut hale getirdi. 


HBB, DEV PROJELERİYLE HATAY’IN GENELİNİ MODERN BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYOR


HBB ekipleri kent merkezinin girişi olması sebebiyle büyük önem taşıyan ve ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kalan bölgede hızlı hizmet atağı gerçekleştirerek vatandaşların takdirini kazandı. İskenderun’da kente yeni bir çehre kazandıran ve trafiği rahatlatan katlı kavşağın ardından Antakya’da da aynı amaçlara hizmet edecek olan alt geçidi de planlanan tarihten önce tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunmak için tüm imkanları seferber ediyor.


Hatay Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön