14 / 05 / 2024

hdp evi olmayana ev mi verecek

hdp evi olmayana ev mi verecek

Mülkü olmayan kiracılara 250 lira kira desteği vermeyi vadeden HDP, 18 yaşına kadar çocuk ve gençlere, engellilere ve emeklilere ise toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayana 4 şehirde yeni kampanya müjdesi! 1.030 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirdeki 1.030 yeni konut için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinin ihalesi bu hafta gerçekleştirilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ'den hiç evi olmayana Nisan 2024 müjdesi! 3 yeni kampanya daha geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Nisan ayı projelerini de peş peşe açıkladı. Merakla beklenen projelerle 577 yeni konut inşa edilecek.

Evi olmayana devletten müjde! Karşılıksız ve geri ödemesiz 500 bin TL para verilecek! Hemen başvurun, kaçırmayın!

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, muhtaç ailelere barınma desteği sağlıyor. Barınma sorununu çözmek için başlatılan programla 500.000 TL'ye kadar destek veriliyor. Yaşam kalitesi artıyor. Detaylar için hemen okuyun...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul'da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

İstanbul’da ilk evini alacaklar için yeni bir kampanya başladı. Emlak Konut GYO ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için başvurular başladı. 

TOKİ'den yüzde 40 indirimle arsa! 1.604 TL taksit fırsatıyla!

Sosyal konut kapsamında yalnızca evi olmayana ev değil, kendi konutunu yapmak isteyenlere imarlı arsa ile küçük ve orta ölçekli işletmelere işyerleri de sunuluyor. Piyasa fiyatı üzerinden arsada yüzde 30, dükkanlarda yüzde 40 indirim yapılıyor. İşte fiyatlar... 

TOKİ'den emekliye ve evi olmayana ucuz konut müjdesi geldi! 81 ilde yüz binlerce konut 10 bin lira peşinatla satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Devletten evi olmayana büyük yardım!

Evi olmayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Ev sahibi olmayan ve maddi anlamda zorluk yaşayan vatandaşlara hükümet tarafından 30 bin TL'ye varan yardım veriliyor. İşte söz konusu yardımın detayları...

Evi olmayana ve kirada oturana devletten müjde!

Hükümet, ev alacak, yapacaklar ya da kirada oturan milyonlarca kişiye yardımda bulunuyor. Devletin sağladığı emlak yardımlarını ise çoğu kişi bilmiyor. İşte tüm merak edilenler...

Evi olmayana çifte destek!

2020 yılı programında yer alan tasarıya göre, ilk konutunu alacaklara devlet, vergide indirim yapacak. Bankalar da konut kredisi faizinde avantajlı oranlar sunacak.

TOKİ'den evi olmayana 2019 model fırsat!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde ‘açık satış’ yöntemiyle satışa çıkardığı projelerinde 348 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuyor.

TOKİ'den evi olmayana ucuz konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden TOKİ bugün itibariyle 2 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ'nin bugün satışa çıkardığı 408 adet konut için en düşük taksit bedeli 398 TL, en düşük peşinat bedeli ise 13 bin 290 TL olarak belirlendi.

hdp evi olmayana ev mi verecek Haberi

hdp evi olmayana ev mi verecek

HDP'nin seçim bildirgesi kamuoyuna açıklandı. "Büyük İnsanlık Büyük Barış" başlığı altında 52 sayfadan oluşan bildirgede, Passolig uygulamasına son verileceği açıklandı.


HDP'nin bugün kamuoyuyla paylaşılan seçim bildirgesinde, "Temel Güvence Paketi" ile her eve her ay 10 metreküp su, 180 kilovat saat elektriğin ücretsiz verileceği, ayrıca ısınma desteği sağlanacağı bildirildi. 


Mülkü olmayan kiracılara 250 lira kira desteği vermeyi vadeden HDP, 18 yaşına kadar çocuk ve gençlere, engellilere ve emeklilere ise toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.


Kredi kartı borçlarının borçlular lehine yapılandırılacağının da açıklandığı HDP bildirgesinde, kredi kartı faiz oranlarının ise düşürüleceği kaydedildi. 


Az kazanandan az, çok kazanandan da çok vergi alınacağı kaydedilen bildirgede, dolaylı vergilerin vergi gelirleri içindeki payının da düşürüleceği bildirildi. 


"Ataerkil sistem" karşısında kadının ekonomik olarak güçlendirileceği vurgulanan bildirgede, "ev içi emeğinin" sosyal güvenlik...