17 / 05 / 2024

Hebo Yapı fuar

Hebo Yapı fuar

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Hebo Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Hekim Holding bünyesinde bulunan Hebo Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı.Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket, özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.

Hekim Holding Yapı Fuarı'nda panel üretim teknolojilerini sergileyecek!

Hazır yapı sektöründe faaliyet gösteren Hekim Holding, Prefabrik Yapı, Özge Yapı, Hebo Yapı ve Hekim Yapı şirketleri ile İstanbul 38'inci Yapı Fuarı'nda yer alacak.

Hekim Holding İstanbul 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. şirketleri ile İstanbul 38. Yapı Fuarı’nda..

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding, Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Hebo Yapı fuar Haberi

Hebo Yapı fuar

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, Türkiye'deki inşaat ve inşaat malzemeleri üreticileri ile Türkiye’de yatırım yapmak isteyen ya da ürün satın almak isteyen Arap iş adamlarını buluşturan 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Hebo Yapı'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, İstanbul'da gerçekleştirilen ve binden fazla özel davetli Arap ve Afrikalı iş adamının katıldığı Turabexpo'da yerini aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre özellikle Steelin ve PanelCity tarzı yapılarının tanıtımını yapan şirket başarılı bir fuar geçirirken, 80'den fazla ülkeye ihracatını gerçekleştirdiği ürünleriyle ve hizmetleriyle ilgili, standa gelen ziyaretçilere kapsamlı bilgi verildi.

Açıklamada, Hebo Yapı'nın yeni ürünü "PanelCity"nin ziyaretçi firmalardan tam not aldığı, bu kapsamda siparişlerin alındığı, diğer bir ürün olan flat pack konteynerlerin de, Arap ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştığı...