10 / 08 / 2024

Hedef Finansal Hizmetler yeni yatırımları

Hedef Finansal Hizmetler yeni yatırımları

HEDEF Finansal Hizmetler, Garanti Yatırıma bağlı Garanti Yatırım Ortaklığı' nı satın almak üzere anlaşma imzaladı. Şirketin iştiraki Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı bünyesinde gerçekleştirilece k...

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Kur Korumalı Mevduat hesapları artık komisyon uygulamalarından muaf!

Türkiye Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından alınan kararla birlikte, Kur Korumalı Mevduat hesaplarında önemli bir değişiklik gerçekleşti. Bu yeni düzenleme ile birlikte mevduat sahipleri için maliyetler azaldı ve finansal hizmetler daha erişilebilir hale geldi.

Finansal Hizmetler Güven Endeksi Temmuz'da 3,7 puan arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan rakamlara göre, Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), Temmuz ayında bir önceki aya göre 3,7 puan artış göstererek, 162,3 seviyesine yükseldi.

Bitcoin'den büyük atak! 31 bin dolar seviyesinde geziniyor...

FED Başkanı Powell’ın Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde gerçekleştirdiği konuşmanın ardından lider coin atağa geçti. Bu kapsamda Bitcoin bir haftada yüzde 22 artışla 30.800 dolar seviyesini test etti.

Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered yayımlamış olduğu son raporunda “kripto kışı”nın sona erdiğini belirtip, Bitcoin için 20 aylık tahminlerini de açıkladı. 

Dünyaca ünlü bankadan çıldırtan dolar tahmini! Dolar adeta dibi görecek! Doları olanlar hemen döviz bürolarına koştu!

Wells Fargo adlı finansal hizmetler firmasının stratejistleri, Türkiye'deki muhalefet bloğunun bir seçim zaferi kazanması durumunda Türk Lirası’nın yüzde 20 değer kazarak 15 TL’ye düşeceğini söyledi.

Finansal Hizmetler Güven Endeksi’nde ekim ayı düşüşü

Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), ekimde 2,5 puan azalış göstererek 164,3 seviyesine kadar geriledi. İşte detaylar…

Kripto paralar finansal hizmetleri nasıl etkiliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların finansal hizmetler üzerindeki etkilerine değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

FED faiz toplantısı ne zaman yapılacak? FED faizleri artıracak mı, düşürecek mi?

Küresel piyasaların beklediği FED’in mart ayı faiz kararı için geri sayım başladı. FED’in faiz kararından günler önce Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde yapacağı konuşmasının metnini paylaşan FED Başkanı Powell, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Deniz GYO'dan koronavirüs önlemleri!

Deniz GYO tarafından koronavirüs salgını sürecini yürütmek üzere, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) ile uyumlu olarak İş Sürekliliği Politikalarını uygulamaya aldı...

Blockchain aracı meslekleri tehdit ediyor!

Avrasya Blockchain Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Kadir Kurtulu, Blockchain ile finansal hizmetler, bankacılık, tüketici ürünleri ve hizmetleri, sağlık, e-devlet, emlak, loT, işletme, KOBİ ve telif hakları gibi birçok iş alanındaki iş akışlarının baştan aşağı değişeceğini ifade etti.

İngiliz Barclays Bankası'na mortgage davası!

ABD Adalet Bakanlığı, İngiliz bankacılık ve finansal hizmetler devi Barclays’e dava açtığını duyurdu.

Hedef Finansal Hizmetler yeni yatırımları Haberi

Hedef Finansal Hizmetler yeni yatırımları

HEDEF Finansal Hizmetler, Garanti Yatırıma bağlı Garanti Yatırım Ortaklığı'nı satın almak üzere anlaşma imzaladı. Şirketin iştiraki Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı bünyesinde gerçekleştirilecek, Garanti Yatırım ile Doğuş Holding ve Doğuş Otomotivin sahip olduğu imtiyazlı paylar ile hamiline yazılı B Grubu payları kapsayan satın alma işlemine SPK'nın onay vermesi gerekiyor. Satın alma ile finansal holding yapısının tamamlanacağını belirten Hedef Finansal Hizmetler Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp, "Portföy yönetimi ve girişim sermayesi yatırım ortaklığı ile devam ettiğimiz faaliyetlerimize SPK'nın onaylaması halinde menkul kıymet yatırım ortaklığı da eklenmiş olacak" dedi. 


Vatan...