18 / 05 / 2024

Hediye ve hibelerin beyan edilmesi

Hediye ve hibelerin beyan edilmesi

Hediye ve hibeler beyan edilir mi?: Hediye/hibe niteliğindeki eşyayı alan ilgilisi, eşya değerinin on aylık net asgari ücret toplamını aşan değerde olduğunu belirlemesi halinde, il defterdarlığına değer takdiri için kurumları vasıtasıyla gönderir...

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

Vakıfbank'dan giyim, ayakkabı ve aksesuar alımına her 400 TL'de toplam 250 TL hediye! Son gün 31 Mart!

VakıfBank giyim, ayakkabı ve aksesuar sektörlerinde yapılacak alışverişleri ödüllendiriyor. 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak olan ve tek seferde 400 TL ve üzeri tutarındaki ilk alışverişlerde, sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişlerde ise 25 TL değerinde World puan hediye edilecek.

Bosch'tan Seçili Ankastre Set alana 3.650 TL değerindeki Mutfak Makinesi hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan hediyeli ürün kampanyası. Bosch'tan Seçili ankastre set alana 3.650 TL değerindeki MUM Serie 2 Mutfak Makinesi hediye olarak verilecektir. İşte kampanya detayları

Beko'dan Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Mikrodalga Fırın hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Beko'dan hediyeli ürün kampanyası! Beko Ankastre Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Solo Mikrodalga Fırın Hediye olarak verilecek. İşte kampanya detayları..

Arçelik'ten Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL  değerinde Mikrodalga Fırın Hediye! 5 Mart 2023 fiyat listesi 

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Arçelik'ten yüzünüzü güldürecek kampanya. Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi Alımına 1.969 TL Değerinde Solo Mikrodalga Fırın Hediye kampanyası tüketicini beğenisine sunuldu. 

Bosch'tan Buzdolabı ve Çamaşır Makinesini Birlikte Alana Elektrikli Süpürge Hediye! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan inanılmaz kampanya! Seçili solo buzdolabı ve çamaşır makinesini birlikte alana 3.470 TL değerindeki Serie 4 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge hediye.

Beko'dan ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya mutfağını yenilecekler için Beko kaçırılmayacak hediye ürünlü bir kampanya düzenledi. İşte detaylar..

Profilo'dan 3 adet Solo Beyaz Eşya alana televizyon hediye! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alana televizyon hediye kampanyasını tüketicisine duyurdu. Peki kampanya detayları neler..

Huawei'den MatePad 11 ve MatePad SE'ye dev kampanya! İndirim ve hediyeler! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Huawei,  MatePad 11 ve MatePad SE isimli iki tablette indirim ve hediye fırsatı sundu. Peki, Huawei MatePad 11 ve Huawei MatePad SE fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Vakıfbank’tan çok konuşulacak Media Markt kampanyası! Media Markt alışverişlerinizde hediye Worldpuan kazanın!

Vakıfbank ve Media Markt yeni bir kampanyaya imza attı. İşte Media Markt alışverişlerinizde hediye Worldpuan kazandıracak kampanya!

Yapı Kredi'den Ocak ayına özel kampanya! Gıda harcamalarınıza 200 TL hediye

Yapı Kredi'den Word kartına sahip olanlara özel, Gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız her 1500 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediye! veriyor. Kampanya detayları haberimizde.

Yuva kuracaklar yatak ve baza hediyeli bu düğün paketi tam size göre! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Yeni ev kurmak yeni bir düzen kurmak gibidir. Yeni evinize ve yeni düzeninize gerekli olan eşyalar işte bu pakette. Grand düğün paketi alana yatak+baza hediye. İşte haberin detayları.

Yetişen alıyor bu fırsat kaçmaz! Bosch'tan seçili ürün alana elektrikli süpürge hediye! 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch seçili beyaz eşyalar, ankastre ürünler ve küçük ev aletleri Ocak ayına özel avantajlı fiyatlar, ödeme seçenekleri ve cazip kampanya fırsatlarıyla müşterilerin  yüzünü güldürüyor. Seçili ürünleri alanların sepetine hediye ürünler ekleniyor.

Hediye ve hibelerin beyan edilmesi Haberi

Hediye ve hibelerin beyan edilmesi

Hediye ve hibeler beyan edilir mi?

Mal beyanı vermek ile yükümlü olan kamu görevlileri, milletlerarası protokol, mücamele veya nezaket kaideleri uyarınca veya diğer herhangi bir sebeple yabancı devletlerden, milletlerarası kuruluşlardan, sair milletlerarası hukuk tüzel kişiliklerinden, Türk uyruğunda olmayan herhangi bir gerçek veya tüzel kişi veya kuruluştan, aldıkları tarihteki değeri on aylık net asgari ücret toplamını aşan her hediye veya hibe niteliğindeki eşyayı, aldıkları tarihten itibaren bir ay içinde kendi kurumlarına teslim etmek zorundadırlar. YÖNETMELİKLER, ŞUBAT 1991 (Ek-6)


Ancak, yabancı devlet adamları ve milletlerarası kuruluş temsilcileri tarafından verilen imzalı hatıra fotoğraflarının çerçeveleri bu madde hükümlerine dahil değildir.


Hediye ve hibe eşyalarda yapılacak işlem

İlgili yönetmelikte 3 üncü maddede belirtilen kamu görevlileri ve bunların eşlerine, milletlerarası protokol, mücamele veya nezaket kaideleri uyarınca veya diğer herhangi...