05 / 05 / 2024

hekim prefabrik

hekim prefabrik

Bu yıl ‘The Power Of And’ temasıyla gerçekleştirilen Sustainable Brands 2016 Istanbul’da geleceğin değişen markaları, yeni marka stratejilerini, inovasyonu, dijitalleşmeyi, yeni tüketici trendlerini ve sosyal etkiyi tartıştı.

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Hekim tarafından kuruldu.

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Prefabrik Yapı, Mars konteyneri tanıttı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansında (SBE16 İstanbul) yeni ürünü Mars konteyneri sergiledi.

Prefabrik Yapı Türkmenistan'da 48 villa inşa etti!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, 48 villanın yapımını üstlenirken proje ve modern mimarisiyle de dikkati çekti

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.

Hekim Holding Yapı Fuarı'nda panel üretim teknolojilerini sergileyecek!

Hazır yapı sektöründe faaliyet gösteren Hekim Holding, Prefabrik Yapı, Özge Yapı, Hebo Yapı ve Hekim Yapı şirketleri ile İstanbul 38'inci Yapı Fuarı'nda yer alacak.

Hekim Holding İstanbul 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. şirketleri ile İstanbul 38. Yapı Fuarı’nda..

Prefabrik Yapı A.Ş sekiz katlı hafif çelik yapılar inşa edecek!

Deprem zamanlarında ilk tercih edilenin prefabrik yapılar olduğunu söyleyen Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aydan Hekim, afet dönemlerinde prefabrik yapıların, insanların öncelikli yaşam alanları ve barınakları olarak kullanıldığını ifade etti.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding, Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

Prefabrik Yapı 37. Yapı Fuarı’nda!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 6 - 10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’ nde yapılacak 37.Yapı Fuarı’na katılacak.

hekim prefabrik Haberi

hekim prefabrik

Dünyanın en önemli 50 konferansı arasında gösterilen global Sustainable Brands buluşmalarının İstanbul ayağı, Swissotel The Bosphorus’ta 26-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Bu yıl ‘The Power Of And’ temasıyla gerçekleştirilen Sustainable Brands 2016 Istanbul’da geleceğin değişen markaları, yeni marka stratejilerini, inovasyonu, dijitalleşmeyi, yeni tüketici trendlerini ve sosyal etkiyi tartıştı. 


Sürdürülebilir marka liderlerinin ve katılımcıların bir araya geldiği konferansın açılış konuşmasını yapan Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Semra Sevinç, ABD/San Diego ve Brezilya/Rio de Janeiro’dan sonra Türkiye/İstanbul’un, Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nın düzenlendiği ilk 3 bölge arasında yer aldığını vurguladı.


Türkiye’nin önde gelen sürdürülebilirlik markaları ve liderleri, Sürdürülebilir Markalar Konferansı katılımcılarına nasıl bir gelecek hedeflediklerini anlattı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen konferansa üç yıldır sponsor marka olarak katılım gösteren Hekim Holding grup şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş....