21 / 05 / 2024

Helaba ofis açıyor

Helaba ofis açıyor

180 milyar euroluk aktifi bulunan Alman bankası Helaba, Türkiye'ye gelme kararı aldı. Helaba, İstanbul'da ofis açıyor. Banka, Türkiye ile yapılan ticarette müşterilerine finansal destek sunulması kararını aldı.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Galataport Ekim ayı sonunda kapılarını açıyor!

Peninsula’nın yanı sıra Paket Postanesi, ofis ve AVM alanı ile 1.7 milyar dolarlık yatırım değeri olan Galataport, Ekim'in sonunda kapılarını açıyor. 200 sene sonra halkın ziyaretine açılacak olan limanda perakende ve restoran alanlarında doluluk oranı yüzde 80’i geçti.

İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açacak!

Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz’nin Türkiye’ye ilişkin önemli bir karar aldı. 39 milyar doları yöneten İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açmaya hazırlanıyor.

Facebook Türkiye'de 8 ilde ofis açıyor!

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, "Facebook, Türkiye genelinde İstanbul merkezli 8 ilde ofisler açıyor. İlki 13 Ocak’ta Bursa’da faaliyete başlayacak" dedi.

Japon Kalkınma Bankası İstanbul’da ofis açıyor!

Japon Kalkınma Bankası (JBIC) uzun bir zamandan sonra ilk yurtdışı ofisini İstanbul’da açmaya karar verdi. JBIC Başkan Yardımcısı Hayashi, ‘Türkiye’den neden ofis açıyorsunuz’ diye soranlara, ‘Geç bile kaldık, cevabını veriyoruz” dedi.

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Sarp Intermodal 3 ülkede ofis açacak!

Avrupa'da büyümeyi hedefi olan Sarp Intermodal Almanya, Bulgaristan ve İngiltere'de ofis açacak. Şirket, 16 ülkeye taşıma yapıyor.

Emlak İstasyonu Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor.

Modaslan Giyim Tekstil, Dubai'de ofis açıyor!

Turizm sektöründeki durgunluk nedeniyle iç pazarda yaşanan daralmayı ihracatla kapatan Modaslan Giyim Tekstil, 2017 yılı içinde Dubai'de ofis açarak pazar payını genişletmenin planlarını yapıyor.

Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Brokerlığını Hamiyet Aybedir`in yapacağı Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor.

Levent Ofis düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor!

Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor. Levent Ofis, düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

Emlak İstasyonu 3 yeni ofis açıyor!

Emlak franchise sistemiyle girişimci adaylarına, emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunan Emlak İstasyonu, İstanbul / Bahçeşehir, İstanbul / Başakşehir, Kocaeli / Kartepe bölgelerinde üç yeni ofis birden açıyor.

Helaba ofis açıyor Haberi

Helaba ofis açıyor

Yaptığı yatırımlar ve projelerle bölgenin finans merkezi olmaya hazırlanan Türkiye'ye Almanya'nın en önemli finans kuruluşlarından Helaba da geliyor. Alman bankacılık devi Landesbank Hessen- Thringen (Helaba) Türkiye'de temsilcilik açmak için düğmeye bastı. Helaba'nın önceki gün alınan yönetim kurulu kararında İstanbul'un yanı sıra Brezilya'nın Sao Paolo ile İsveç'in başkenti Stockholm'de temsilcilik kararını onayladı. Bankanın aldığı kararda ise Türkiye ile yapılan ticarette müşterilerine finansal destek sunulması var. Banka İstanbul ofisiyle kredi ve proje finansmanında da rol üstlenecek. Helaba'nın İstanbul, Sao Paolo ve Stockholm merkezleri 2016'da faaliyete geçecek. 


AKTİFİ 180 MİLYAR EURO 

1940'ta kurulan Hessische Landesbank Darmstadt Girozentrale ile Nassauische Landesbank Wiesbaden'in yanı sıra 1832'de faaliyete geçen Landeskreditkasse zu Kassel'in 1953'te birleşmesiyle oluşan Helaba'nın merkezi Almanya'nın finans merkezi Frankfurt. 6 bin 300 çalışanı bulunan bankanın...