02 / 05 / 2024

Helenium Wings daire fiyatları

Helenium Wings daire fiyatları

Teslimlerin Aralık 2014'te yapılacağı Helenium Wings satış ofisi adresi ve iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Kartal Wings'te dairelerin metrekaresi 5 bin TL'ye!

Beş tipte ve büyük ölçeklerde daire seçenekleriyle ailelerin farklı taleplerine ideal çözümler sunulduğu Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor..

Wings Kartal Evleri satılık daire fiyatları!

1+1'den 5+2 lofta kadar geniş konut yelpazesine sahip Wings Kartal Konutları 2020 yılında teslim edilecek. Proje İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Kartal Wings ne zaman teslim?

Toplam 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Kartal Wings ne zaman teslim?

Kartal Wings nerede?

Toplam 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesi ön talep topluyor. Peki Kartal Wings nerede?

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar!

1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren Helenium Sky Suites projesinde lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suite Kartal'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Başarır İnşaat'ın yeni Helenium projesi Sky Suite Kartal'da daire fiyatları 239 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Helenium Boutique'te 179 bin TL'ye 1+1!

Helenium Boutique projesinde 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Helenium Boutique'te 179 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı!

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde inşa edilen projede 357 daire ve 27 dükkan yer alıyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları!

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen Helenium Boutique Rezidans 148 tane konut ve 28 tane mağazadan oluşuyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları...

Helenium Boutique Pendik teslim tarihi!

Başarır İnşaat imzasıyla yükselen Pendik Helenium Boutique 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri ile Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte Helenium Boutique Pendik teslim tarihi...

Helenium Wings daire fiyatları Haberi

Helenium Wings daire fiyatları


5 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Helenium Wings projesi Kurtköy Pendik'te inşa ediliyor. Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen Helenium Wings 'te toplam 388 adet konut bulunuyor. 


Helenium Wings projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire tipleri mevcut durumda.12 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan Helenium Wings daire fiyatları 187 bin 500 TL'den başlıyor. Toplam 5 blok ve 388 konuttan meydana gelen Helenium Wings fiyat listesinin ayrıntıları ise şöyle:



Helenium Wings fiyat listesi:


1 oda 1 salon konutlar 187 bin 500 TL,

2 oda 1 salon konutlar 250 bin TL,

3 oda 1 salon konutlar 357 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


Helenium Wings ödeme planı:


Konut bedelinin tamamı peşin olarak ödenebiliyor veya...